Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga Bundesliga

Užasna ozljeda bivšeg hajdukovca! Namještali mu kost na terenu

Sportklub/Screenshot
24.07.2022.
u 18:09

Šok je domaćim navijačima priredio Kevin Schumacher u četvrtoj minuti sučeve nadoknade drugog poluvremena, zabivši jedini pogodak na susretu.

U drugoj njemačkoj Bundesligi odigrano je drugo kolo u kojem je Hamburger SV hrvatskog nogometaša Marija Vuškovića izgubio na domaćem terenu od Hanse Rostock 0:1. 

Šok je domaćim navijačima priredio Kevin Schumacher u četvrtoj minuti sučeve nadoknade drugog poluvremena, zabivši jedini pogodak na susretu. HSV-u je to prvi poraz u sezoni nakon što su u prvom kolu nadigrali Eintracht Braunschweig (0:2).

Susret je obilježila i neugodna ozljeda Hrvata Marija Vuškovića (20) koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Hajduku. On je i prije bio član splitskog kluba, a nakon što ga je otkupio HSV ostavio ga je na posudbi u Hajduku. 

U 57. minuti susreta našao se u jednom zračnom duelu nakon kojega je pao na travnjak i nezgodno se dočekao na ruku. Odmah se uhvatio za glavu uz bolne grimase i pokazao na svoju ruku. Sudac je zaustavio igru i klupski liječnici su morali ući u teren kako bi mu pomogli.

Pokazivao je palac koji više nije stajao u prirodnom položaju pa su mnogi okrenuli glave i odmaknuli se od mjesta gdje je ležao talentirani stoper. Činilo se da je slomljen, ali detalji ozlijede bit će poznati nakon pretraga.

Iako se prvo činilo da neće moći nastaviti igru, liječnici su mu namjestili prst, a on je stisnuo zube i nastavio dalje. Ipak, u 72. minuti je izašao iz igre kako ne bi riskirao još težu ozljedu. 

Video ozljede pogledajte OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije