Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umalo udario igrača

Sudac suspendiran nakon nevjerojatnog crvenog kartona

Tony Chapron
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
15.01.2018.
u 15:45

Carlos je trčeći slučajno srušio suca, a Chapron mu je zbog toga pokazao drugi žuti i isključujući crveni karton. I još ga je s poda pokušao udariti nogom, ali je promašio.

Posljednji dvoboj 20. kola francuskog nogometnog prvenstva između Nantesa i PSG-a obilježio je nevjerojatan potez suca Tonyja Chaprona.

Chapron je u posljednjim trenucima susreta isključio domaćeg braniča Diega Carlosa koji ga je slučajno oborio.

Carlos je trčeći slučajno srušio suca, a Chapron mu je zbog toga pokazao drugi žuti i isključujući crveni karton. I još ga je s poda pokušao udariti nogom, ali je promašio.

 

Brazilac nije mogao vjerovati kada je shvatio da je za njega utakmica ranije završila, a na tribinama je poludio i predsjednik Nantesa Waldemar Kita.

Nakon što je pregledao snimku Chapron je priznao pogrešku, Savez ga je privremeno suspendirao, a prijeti mu i duža kazna.

"To je skandal, nadam se kako će ga suspendirati na šest mjeseci. Nisam znao bi li se smijao ili plakao kada je isključio našeg igrača," kazao je Kita.

PSG je pobijedio 1-0 golom Angela di Marije u 12. minuti na asistenciju Edisona Cavanija. 

Komentara 3

UM
umnjak
15:56 15.01.2018.

Kita je u pravu. Celavac treba apstinirati barem 6 mjeseci.

MK
marko.kosmicki
12:52 16.01.2018.

tako se kupuju suci

NO
nogogaz
10:46 16.01.2018.

pa nije taj sudia juce rukomet slovenija njemacka??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije