Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIJO STRAHONJA

Sudac nije imao hrabrosti svirati penal za Lokomotivu protiv Dinama

Lokomotiva Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
12.11.2018.
u 22:17

- Došlo je do neopreznog udaranja rukom i ovo je kazneni udarac i žuti karton. Sudac je bio dobro postavljen, vidio je što se dogodilo, ali nije imao hrabrosti to dosuditi.

Dinamo je jučer u Kranjčevićevoj svladao Lokomotivu s 1:0, a suđenje u toj utakmici prokomentirao je HTV-ov sudački ekspert Marijo Strahonja.

Strahonja smatra da Lokomotivi nije dosuđen jedanaesterac nakon što je Theophile u 61. minuti laktom udario Radonjića dok su bili u skoku.

- Igor Pajač dobro je sudio, ali mora biti malo hrabriji. To su situacije koje čini razliku između vrlo dobrog i izvrsnog suca. On je međunarodni sudac i mora se malo nadograditi - rekao je Strahonja u emisiji Stadion i dodao:

- Suci u takvim situacijama trebaju biti hrabri i preuzeti odgovornost. Došlo je do neopreznog udaranja rukom i ovo je kazneni udarac i žuti karton. Sudac je bio dobro postavljen, vidio je što se dogodilo, ali nije imao hrabrosti to dosuditi.

>> Pogledajte trening hrvatske reprezentacije

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Sveti_Stavim
Sveti_Stavim
22:57 12.11.2018.

Ovi, tzv. novinari VL se natječu za titulu "Dno novinarstva " !

DM
drago.miota
22:27 12.11.2018.

koje gluposti od strahonje pa takvih guranja na svakoj tekmi ponjemu bi se izvodili jedanaesterci svaki 10 minuta

DU
Deleted user
22:27 12.11.2018.

ne moze nam nitko nista jaci smo od sudbine BBB SPLIT

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije