Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL

Sudac (45) šokirao neprimjerenim dobacivanjem mladoj djevojci: Jako si seksi! Vruće ti je?

Gianluca Moscarella
Foto: Screenshot/YouTube
1/2
29.09.2019.
u 12:14

Nakon završetka prvog seta Dalla Valle je otišao na toalet, a sudac je sišao sa stolca i razgovarao s portugalskim tenisačem. Zamolio ga je da ubrza malo meč, da se potrudi i što prije dobije protivnika jer je star i prevruće mu je

Veliki skandal ovih je dana glavna tema teniskog svijeta. Poznati talijanski sudac Gianluca Moscarella, koji sudi  i na velikim turnirima, šokirao je svojim ponašanjem i komentarima na Challenger turniru u Firenci.

Sudio je meč Enrica Dalla Valle i Pedra Souse, te je tri puta Moscarella prekoračio granice dobrog ukusa, a neki od postupaka zaslužili su svaku osudu.  

U 12. gemu prvog seta obratio se mladoj djevojci koja je skupljala loptice nedopustivim riječima.

- Fantastična si. Jako si seksi. Jesi li dobro? Vruće je da - dobacio je 45-godišnji Moscarella, a mikrofon je uhvatio njegove riječi. 

Nakon završetka prvog seta Dalla Valle je otišao na toalet, a sudac je sišao sa stolca i razgovarao s portugalskim tenisačem. Zamolio ga je da ubrza malo meč, da se potrudi i što prije dobije protivnika jer je star i prevruće mu je.

- Dragi Pedro, nisi koncentriran. Jako je vruće, molim te koncentriraj se. Star sam i moram biti ovdje na suncu. Trebao si pobijediti 6:1, 6:1 je...! Imao si 45 break-lopti. I što si napravio? Izbacio lopte van -  govorio je Moscarella.

Nakon dva gema u drugom setu opet se obratio djevojci koja je skupljala loptice.

- Dobro si? Vruće ti je? Meni jako. Fizički ili emotivno? - nastavio je sudac s upadicama.

Hoće li i kako biti kažnjen tek ćemo saznati. 

>>>> Pogledajte veliko finale turnira na Šalati

Komentara 4

FI
fifmar
14:32 29.09.2019.

I ovi novinari su jadni, pisati o ovakvim temama je dno novinarstva.

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
14:58 29.09.2019.

Treba njemu nekog alfa gaya staviti da mu dobacuje.

Avatar Kaladin
Kaladin
12:20 29.09.2019.

Stari seksistički prdonja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije