Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Saint Etienneu

Sud oslobodio hrvatskog navijača optuženog za nerede na Euru

Hrvatska - Češka, navijači
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/9
07.12.2017.
u 19:44

Mladić je rekao da je sa skupinom navijača kupio karte od preprodavača u Francuskoj, no da nije sudjelovao u neredima i bacanju bengalku.

Šibenski Općinski sud oslobodio je danas jednog navijača koji je optužen da je sudjelovao u prekidu utakmice između Hrvatske i Češke u Saint Etienneu na Europskom nogometnom prvenstvu prošle godine.

U sudnici kod općinske sutkinje Maje Šupe tužiteljstvo nije uspjelo dokazati da je taj mladić zaista i sudjelovao u navijačkim neredima, a nitko od ispitanih svjedoka nije ga za to ni teretio, piše ŠibenikIN.

Hrvatska - Češka, navijači
1/9

Mladić je rekao da je sa skupinom navijača kupio karte od preprodavača u Francuskoj, no da nije sudjelovao u neredima i bacanju bengalku.

Na video snimci vidi se pedesetak osoba, ali su u kapuljačama pa im se ne mogu prepoznati lica. Stoga nema dokaza da je optuženi sudjelovao u neredima.

Ako presuda Općinskog suda postane pravomoćna, više neće biti pravnog osnova za tužbu Hrvatskog nogometnog saveza. HNS je platio 100 tisuća eura kazne i naknadu štete htio naplatiti od navijača.

Komentara 8

PO
pozornik66
19:52 07.12.2017.

Jad od sudstva, cili grad zna da je to on a oni nemaju dokaza

DU
Deleted user
21:42 07.12.2017.

Stići će njega kazna.....samo pomalo.

OV
Ovozemaljski
23:48 07.12.2017.

Opet ova sutkinja! Nisam ljubitelj Juge, ali sve vise mi je zao sta danas ne postoji jedan Goli otok na kojem bi se druzili i Supe i ovaj sta je bacao baklju, banda korumpirano izdajnicka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije