Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Subašić za golove okrivio kopačke pa ih zamijenio

Danijel Subašić
Goran Ferbezar
03.08.2010.
u 09:05

I Hajdukov je vratar pogriješio, poput trenera. Primio je smiješno golove i dobio kritike, ali nije kazao da ga netko prikazuje glupanom. U Osijeku mu je puknuo čep na kopački.

Ljutit je Stanko Poklepović, Hajdukov trener. Toliko je ljutit zbog negativnih kritika o utakmici u Bukureštu da u Hajduku ne znaju uopće hoće li uoči uzvrata 3. pretkola Europske lige, s Dinamom (B), biti konferencije za novinare.

– Ne znam hoće li Špaco htjeti doći – kazao je klupski glasnogovornik.

Trojica čuvala jednog

Poklepović optužuje novinare da ništa ne razumiju, da su ga proglasili glupanom. Valjda mu je tako najlakše. Jer, da se malo osvrnuo oko sebe i popričao s igračima, suradnicima, ljudima iz kluba, od svih bi čuo isto.

Pa Hajduk je u susretu s Dinamom (B) bio na konopcima, Poklepović je igrao s trojicom stopera, koji su čuvali jednog igrača. I nije reagirao. Igrao je da ne primi gol, a primio ih je tri. A mogao je još toliko, Hajduk je u Bukureštu bio grogiran.

Pogriješio je, pa što, nije zbog toga razapet. I Subašić je pogriješio, primio je gol kakav se rijetko viđa, dobio je kritike, pa nije zbog toga kazao da ga netko prikazuje glupim. Dobro, Subašiću se to počelo ponavljati, i u Osijeku je smiješno primio gol. Navodno su za njega krive kopačke, puknuo mu je čep te se poskliznuo kada je, pri drugom golu, ispucavao loptu. Nakon što je u poluvremenu promijenio obuću, više nije primao golove.

Prolaz je senzacija

Poklepoviću bi puno bolje bilo da se usredotoči na uzvrat, da potraži slabe strane Dinama i s Hajdukom pokuša napraviti senzaciju. Tada bi se svima mogao nasmijati u lice. Stalnim vraćanjem na kritike zbog Bukurešta, sam otvara pitanja i rasprave. U kojima sigurno gubi. Jer, jednostavno, cijeneći njegove godine i iskustvo, nije u pravu.

Inače, većih novosti s Poljuda nema. Ante Aračić će, izgleda, u Šibenik, a Jurica Vranješ u Bremenu još čeka poziv s Poljuda.

– Zvala su me tri kluba, no čekat ću Hajduk do kraja tjedna – poručio je Vranješ.

Komentara 2

ZA
zakora
10:27 03.08.2010.

opet ovi novinarcici sole svima pamet i daju savjete. Cuj ovaj tulipan jednom treneru koji se 40 godina bavi nogometom porucuje sto mu je bolje raditi i s cime ce baviti sto mu je bolje ciniti. To se zove bahatost. Novinari, kritizirate sve i svakoga. U dosta slucajeva bez pokrica i u dosta situacija lazno. A nikada jos nisam vidio nimalo samokritike od vas samih. Kad vas netko kritizira onda ga jos vise diskreditirate i ismijavate. GADLJIVO JE CITATI.

LI
list68
11:45 03.08.2010.

Hajduku bi bolje bilo da se okrene \"domaćem\" prvenstvu, jer kao ni jedan naš klub, u \"EU\", nema nikakvih šansi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije