Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARIŽANI SLAVILI 2:0

Subašić s klupe promatrao poraz od PSG-a i ispadanje iz kupa

PSG - Chelsea
Reuters/Pixsell
04.03.2015.
u 23:03

Danijel Subašić je bio na klupi gostiju, a branio je Maarten Stekelenburg.

PSG je u Parizu svladao Monaco s 2:0 i plasirao se u polufinale francuskog kupa. Danijel Subašić je bio na klupi gostiju, a branio je Maarten Stekelenburg.

Domaća je momčad povela već u trećoj minuti. Udarac iz kuta s desne strane izveo je Lavezzi, a David Luiz je iz drugog pokušaja glavom ugurao loptu u mrežu.

Konačnih 2:0 postavio je Cavani u 52. minuti. Verratti ga je lijepo proigrao, a Urugvajac izbio sam pred vratara Monaca, lijevom nogom primirio loptu i desnom poentirao.

PSG će protivnika u polufinalu doznati nakon ždrijeba.

>> Raspoloženi Kramarić poražen od Cityja, Lovren igrao u pobjedi Liverpoola

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije