Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRANJČARU POLA SATA

Raspoloženi Kramarić poražen od Cityja, Lovren igrao u pobjedi Liverpoola

Kramarić
Foto: Reuters
04.03.2015.
u 22:45

Liverpool je s 2:0 pobijedio na gostovanju kod Burnleyja pogocima Hendersona i Sturridgea i ostao u utrci za četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Dejan Lovren odigrao je čitavi susret.

Manchester City je u 28. kolu engleskog prvenstva na svom Etihadu s 2:0 svladao Leicester našeg Andreja Kramarića.

Domaćin je puno bolje otvorio utakmicu i bio puno opasnija momčad. Leicester je najbolju priliku imao u 25. minuti kada je Schlupp sjajno proigrao Kramarića, a hrvatski napadač išao sam na Harta. No, vratar Cityja je bio brži i rukom izbio loptu, a Krama pao preko njega. Tražili su igrači Leicestera jedanaesterac, no sudac je ostao nijem.

City je igrao sve bolje kako se poluvrijeme bližilo kraju i u sudačkoj nadoknadi zasluženo poveo. David Silva je tukao nakon gužve, gostujuća obrana je to blokirala, no lopta se vratila do Španjolca koji je odbijanac pospremio u mrežu.

Kramarić je u 50. minuti imao uzveo slobodnjak iz kojega je pogodio vanjski dio mreže, a onda je u 57. minuti napustio teren. Odigrao je vrlo dobru utakmicu. City je do kraja utakmice stvarao šanse, no veteran Mark Schwarzer je radio čuda na vratima Leicestera. Ipak, u 88. minuti je bio nemoćan nakon ubačaja Jesusa Navasa kojega je Milner pretvorio u konačnih 2:0. Leicester je i dalje posljednja momčad lige sa samo četiri pobjede u 27 odigranih utakmica. QPR i Burnley mu bježe četiri boda.

Chelsea je zadržao pet bodova prednosti (uz utakmicu manje) ispred Cityja. Momčad Josea Mourinha s minimalnih je 1:0 slavila kod West Hama, a jedini gol postigao je Hazard u 22. minuti.

Liverpool je s 2:0 pobijedio na gostovanju kod Burnleyja pogocima Hendersona i Sturridgea i ostao u utrci za četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Dejan Lovren odigrao je čitavi susret. Redsi nisu dočekali kiks Manchester Uniteda koji je s 1:0 slavio kod Newcastlea (Young 89.).

Arsenal je s 2:1 svladao QPR, a Niko Kranjčar je ušao u 56. minuti umjesto Sandra. Tottenham je s 3:2 bio bolji od Swansea u utakmici u kojoj se Bafetimbi Gomis onesvijestio u osmoj minuti. Opširnije o tome pročitajte ovdje.

Premierliga, 28. kolo:

Manchester City - Leicester 2:0
Newcastle - Manchester United 0:1
QPR - Arsenal 1:2
Stoke - Everton 2:0
Tottenham - Swansea 3:2
West Ham - Chelsea 0:1
Liverpool - Burnley 2:0

>> Priča koja je dirnula svijet: Odgodio eutanaziju da pogleda posljednju utakmicu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije