Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆANJE NA PRIJATELJA

Subašić: Možda bi on bio živ da nisam tu loptu ispucao prema njemu

Hrvatska reprezentacija - Danijel Subašić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
03.04.2018.
u 09:02

Zarekao sam se da ću majicu s njegovim likom nositi ispod dresa sve do kraja karijere. Tako je bilo do sada, a tako će biti i ubuduće.

Danijel Subašić u kolumni za 24sata osvrnuo se smrt Hrvoja Ćustića s kojim je dijelio svlačionicu u Zadru, a koji je tragično preminuo prije deset godina nakon što je na nogometnoj utakmici potiljkom udario u betonski zid do samog terena.

– Tek sam se vratio iz Amerike, mučio se sa snom, prevrtao se po krevetu jer nisam mogao zaspati, mučio me jet lag i pred zoru mi je on pao na pamet. I razmišljam onako sam za sebe, što bi bilo da tu nesretnu loptu nisam ispucao baš prema njemu, nego na drugu stranu, u aut... Možda ne bi nastradao. Zašto je sudbina baš tako htjela? – napisao je za 24sata Subašić pa otkrio kako mu je drago da Ćustić nije zaboravljen.

– Ja sam se zarekao da ću majicu s njegovim likom ispod dresa nositi sve do kraja karijere. Tako je bilo do sada, a tako će biti i ubuduće. Nosio sam je i kasnije u Hajduku, i sad u Monacu, i u Ligi prvaka, i na Europskom prvenstvu, a nosit ću je i na Svjetskom prvenstvu.

Komentara 2

Avatar tituš
tituš
09:33 03.04.2018.

Danijele, lijepo i pohvalno od tebe što čuvaš uspomenu na prijatelj, suigrača ..

Avatar Abcda
Abcda
11:36 03.04.2018.

Tako je htjela sudbina... A pravi krivac je onaj koji je postavio betonski zid, bez zastite, blizu aut-crte. Nasa posla.... U svakom slucaju, bravo za Danijela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije