Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKA

Suarez vratio Atletico na vrh La Lige, Vrsaljko odigrao cijeli susret

La Liga - Atletico de Madrid vs Getafe CF in Madrid
Acero/ABACA/PIXSELL
03.01.2021.
u 23:11

Ranije je Athletic u Bilbau golom Muniaina (25) svladao Elche s 1-0, ali su Baski odmah nakon utakmice objavili da su uručili otkaz treneru Gaizki Garitanu.

Pogotkom Luisa Suareza u zadnjoj minuti Atletico Madrid je kao gost pobijedio u 17. kolu Primere u gostima Alaves s 2-1 i vratio se na čelo tablice. 

Atletico je vodio od 42. minute golom Marcosa Lorentea na dodavanje Suareza, a od 63. je imao i igrača više, zbog isključenja Victora Laguardie. No, Alaves je u 84. minuti uspio izjednačiti autogolom Felipea. Momčad Diega Simeona je dokraja opsjedala vrata baskijske momčadi i to se isplatilo u 90. minuti kada je iz gužve zabio Suarez.

Šime Vrsaljko je odigrao cijelu utakmicu za Atletico. 

Atletico je opet prvi na tablici sa 38 bodova, dva više i dvije utakmice manje od drugoplasiranog Real Madrida. 

Ranije je Athletic u Bilbau golom Muniaina (25) svladao Elche s 1-0, ali su Baski odmah nakon utakmice objavili da su uručili otkaz treneru Gaizki Garitanu. 

Nogometaši Barcelone pobijedili su u 17. kolu Španjolske lige u gostima "fenjeraša" Huescu s 1-0.  Jedini gol za Katalonce postigao je Frankie de Jong u 26. minuti. Barcelona je peta na tablici s 28 poena, dok je Huesca upisala 12 bodova i nalazi se na posljednjem 20. mjestu. Real Sociedad i Osasuna su igrali 1-1, a hrvatski reprezentativac Ante Budimir ušao je u igru za goste u 77. minuti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije