Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ublažena kazna

Suarez odradio prvi trening, a već u ponedjeljak će igrati protiv Leona?

luis suarez
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
15.08.2014.
u 11:31

Urugvajac će se prije utakmice s Leonom pojaviti na igralištu zbog službenog predstavljanja.

Luis Suarez odradio je jutros prvi trening s momčadi Barcelone nakon što mu je jučer Sportski arbitražni sud (CAS) ublažio kaznu dozvolivši mu da trenira.

No, četveromjesečna suspenzija i dalje je na snazi pa će Urugvajac, koji je kažnjen zbog toga što je ugrizao talijanskog braniča Giorgija Chiellinija, utakmice moći igrati tek od kraja listopada.

 

Ipak, španjolski mediji navode kako bi Suarez mogao zaigrati već u ponedjeljak protiv meksičkog Leona jer se kazna, tvrde, ne odnosi na prijateljske utakmice. U svakom slučaju Urugvajac će se prije utakmice pojaviti na igralištu zbog službenog predstavljanja.

>>Sportski sud potvrdio kaznu Suarezu, ali moći će trenirati

>>Bolje nam je bez Luisa Suareza, dobro da je otišao u Barcelonu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije