Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIREKTOR PREMIER LIGE:

Bolje nam je bez Luisa Suareza, dobro da je otišao u Barcelonu

Luis Suarez
Foto: Reuters (Ilustracija)
13.08.2014.
u 17:41

Za boravka u Engleskoj ugrizao je Branislava Ivanovića, a rasistički je vrijeđao Patrica Evru iz Manchester Uniteda.

Direktor Premier League Richard Scudamore smatra da je najjača engleska liga bolja bez Luisa Suareza, koji je bio sklon incidentima i konstantno je "navlačio" negativnu pozornost.

- Mislim da je bilo vrijeme da Suarez ode. On je odličan igrač i to ne osporavam. I sami igrači i mediji proglasili su ga najboljim igračem,  i to zasluženo. No, samo se čekalo na neki novi incident - kazao je Scudamore.

Postigao je 31 pogodak u ligi, doveo Liverpool do drugog mjesta na tablici, ali da nije imao rasističke ispade, ne bi propustio početak sezone i Liverpool bi možda bio prvi. Zato je direktor uvjeren da se Liverpool usrećio prodajom Urugvajca u Barcelonu.

- Mislim da je njegov odlazak odličan poslovni potez na nekoliko razina za Liverpool. Iako se posljednji incident dogodio dok je igrao za Urugvaj, incident se reflektirao na Liverpool - tvrdi Scudamore.

Za boravka u Engleskoj ugrizao je Branislava Ivanovića, a rasistički je vrijeđao Patrica Evru iz Manchester Uniteda.

>> Luis Suarez će i na video-igri gristi protivnike?!

Komentara 2

CA
canon60
17:57 13.08.2014.

Bijesni su oni što ih je razmontirao na svjetskom prvenstvu.

BE
Belgrade
20:41 13.08.2014.

Od para koje su dobili za Suareza kupili su po jednog odličnog igrača u svakoj liniji tima: Lovren,Lalana, Lazar Marković. Dodatno su investirali i kupili još tri igrača. Čak da i ove godine ne osvoje titulu imaju tim koji će dominirati u Engleskoj narednih godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije