Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićna čestitka

VIDEO Stvarno izgleda čarobno: Hrvatskoj tenisačici zbog ove objave nude i brak!

Donna Vekić
Foto: instagram.com/donnavekic/
25.12.2019.
u 16:22

Lijepa je Donna u zanosnome izdanju stala uz bor, što je odmah upalo u oko svima koji su se u srijedu poslijepodne zatekli na Instagramu

Hrvatska tenisačica Donna Vekić, 19. igračica svijeta, baš se potrudila oko fotografije kojom je svojim pratiteljima na Instagramu čestitala Božić.

Lijepa je Donna u zanosnome izdanju stala uz bor, što je odmah upalo u oko svima koji su se u srijedu poslijepodne zatekli na toj društvenoj mreži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas from my family to yours ❤️🎅🏻🎁🤶🏻🎄

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on

Zasluženo su je zasuli raznim komplimentima, jedan joj je obožavatelj čak ponudio i brak, ali ako su ujedno zavirili i u njezine instagramske priče, doznali su da kod 23-godišnje Osječanke ništa nije slučajno.

Nešto ranije je iz prikazala da je čitavo prijepodne naporno vježbala u teretani jednog austrijskoga hotela, a objave je potpisala napomenom da se božićni objed najprije treba zaslužiti.

Time je, po svemu sudeći, htjela dati do znanja da itekako pazi na svoju liniju, odnosno da joj je namjera u novu tenisku sezonu ući u top formi.

 

Komentara 3

Avatar doog_kool
doog_kool
16:40 25.12.2019.

Blago Petkovicu!!

KA
kajinx
03:25 26.12.2019.

Prima Dona, Primadona! To znači najbolja!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
21:59 25.12.2019.

Meni Dona za poludit 😍😍😍😍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije