Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva poruka

Štrlekova objava izazvala komentare, ima podršku dvojice važnih igrača

Hrvatska - Austrija
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
17.01.2020.
u 10:54

Manuel Štrlek nije prihvatio poziv Line Červara jer se s izbornikom nije našao na istoj frekvenciji

Uoči nove rukometne akcije i priprema za EP Manuel Štrlek nije prihvatio poziv Line Červara jer se s izbornikom nije našao na istoj frekvenciji.

U Hrvatskom rukometnom savezu su još u travnju, na Skupštini HRS-a, donijeli odluku o tome da 'onaj tko jednom odbije poziv izbornika više nikad neće biti pozivan'.

Hrvatska - Austrija
1/13

Manuel Štrlek nije prihvatio poziv Line Červara jer se s izbornikom nije našao na istoj frekvenciji.

U Hrvatskom rukometnom savezu kao da su predmnijevali da bi se takvo što moglo dogoditi pa su još u travnju, na Skupštini HRS-a, donijeli odluku o tome da “onaj tko jednom odbije poziv izbornika više nikad neće biti pozivan”.

Zoran Gobac, dopredsjednik HRS-a, je uoči odlaska na EP progovorio o Štrlekovom slučaju.

- Manuel je samovoljno otkazao reprezentaciju, a znamo što znači. Prema odluci skupštine HRS-a oni koji ne žele igrati za reprezentaciju izabrali su put bez povratka. Dakle, Manuel Štrlek više nikad neće igrati za hrvatsku reprezentaciju, ma tko god bio izbornik - rekao je Zoran Gobac i dodao:

- To je njegova odluka, nikako ne naša. Ako je bio nezadovoljan statusom to je trebao zadržati za sebe i prihvatiti odluku. Bilo je puno većih igrača od njega kojima tako nešto nije palo na pamet, primjerice Ivano Balić.

I predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac izjavio je kako Štrlek ne želi više igrati za reprezentaciju.

Manuel je na svom Instagramu napisao poruku podrške suigračima, a posebno ćemo izdvojiti rečenicu: 'Ako me u budućnosti reprezentacija bude trebala, ja sam spreman!'

Njegova objava izazvala je brojne komentare, a reakcije njegovih donedavnih suigrača su za svaku pohvalu. Domagoj Duvnjak mu je odgovorio s dva srca, a Filip Ivić mu je poslao jedno srce.

Stipe Mandalinić je napisao poruku 'Samo jako Štrkice', dok je Jakov Gojun dodao 'Idemo Štrki'. Igor Karačić je uz dva 'srca' dodao i 'Mašina', a zanimljivo da je dobio komentar i sa službenog profila HRS-a: hrvatsku zastavu i srce.

Slovenski rukometni reprezentativac Dragan Gajič i Štrlekov suigrač iz mađarskog Veszprèma koji mu je dopisao 'mišiće' i emotikona u znak podrške.

>> Pogledajte razgovor s Goranom Špremom na Večernji TV-u

Komentara 4

ZE
Zeton
11:23 17.01.2020.

Veliki i zaslužni igrač je pogriješio. Sam si je odredio put i ostavio svoje dugogodišnje suigrače nimalo prijateljski. U životu si malo gore malo dolje, kolo sreće se okreće i čudi me da je takva igračina tako postupio. Dolaze mlađi, treba im pružiti šansu, a on je trebao biti uz svoje iskusne suigrače taj koji će im pomoć u afirmaciji a sve za dobrobit hrv rukometa. Šteta.

ER
EroK
19:24 17.01.2020.

Nema dvojbe, zajedništvo (Lino) je puno važnije, od solo zvijezda! (Štrlek)!

NI
Nini istrijan
15:14 17.01.2020.

Njegova odluka nije da vise nikad nece igrati za Hrvatsku nego odluka izbornika i t.zv. pravilnika. Steta da ovakve administrativne glupe regule iskljucuju momentalno naseg najboljeg igraca. Izgleda da je ponos uobrazenog Cervara i pajdasa iz saveza vazniji od interesaa hrvatskog rukometa a da ne govorimo o steti koja se nanosi navijacima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije