Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija potvrdila

Strava: Pronađeno raskomadano tijelo nogometaša, ubijen je zbog dugova?!

Mjesto zločina (ilustracija)
Foto: Reuters/Pixsell
06.03.2020.
u 15:28

Pronađeno je još jedno tijelo, i to 19-godišnjaka, ali zasad nije jasno na koji je način bio povezan s nogometašem

Juan Diego Gonzalez, kolumbijski nogometaš koji je karijeru okončao u američkom MLS-u nakon što je nastupao za niz kolumbijskih, argentinskih i meksičkih klubova, skončao je na tragičan i okrutan način.

Njegovo je tijelo pronađen raskomadano i odbačeno u nekoliko vreća 27. veljače u rijeci Medellín.

Informacija o smrti potvrđena je u četvrtak nakon što su forenzičari utvrdili identitet, a pukovnik Ómar Rodríguez, čovjek zadužen za grozan zločin, otkrio je da Gonzalez prepoznat prema otiscima prstiju.

Uz Gonzalezovo je pronađeno još jedno tijelo, i to 19-godišnjaka, ali zasad nije jasno na koji je način bio povezan s nogometašem.

Rodriguez je kazao da policija nije imala saznanja o tome da je netko Gonzalezu prijetio, da je istraga tek u tijeku, no portal Infobae prenosi neslužbenu informaciju da je Gonzalez najvjerojatnije ubijen zbog neraščišćenih dugova.

Gonzalez je tijekom karijere osvojio dva veća trofeja, sa San Lorenzom Kup Mercosur (2001.) i s La Equidadom Kolumbijski kup 2008.,  a karijeru je zaključio kao član Philadelphije Union.

Imao je 39 godina.

 

Komentara 2

HA
Hanok
15:37 06.03.2020.

Kolumbija i dalje ista kao ‘80-tih..samo što posao više nije u rukama privatnika nego države.

DU
Deleted user
12:57 07.03.2020.

"čovjek zadužen za grozan zločin" pa dragi nkunaru, obrazuj se, il', mozda bolje, ostavi se pisanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije