Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAČKI EKSPERT

Strahonja: Zebec nije imao svoju večer. Bio je dekoncentriran i nisu ga trebali delegirati za derbi

HRT screenshot
04.09.2023.
u 21:29

Osječani su nakon dvoboja burno reagirali, prije svega trener Stjepan Tomas te sportski direktor Ivica Kulešević koji su žestoko prozvali Zebeca i rekli da je suđenje bilo sramotno.

Puno se prašine diglo oko Marija Zebeca i Ivana Bebeka nakon derbija Osijeka i Dinama na rasprodanoj Opus Areni. Plavi su slavili protiv bijelo-plavih 3.2 poslije dva dosuđena jedanaesterca koje je realizirao Bruno Petković. U HRT-ovoj emisiji Stadiona sporne situacije analizirao je Mario Strahonja, stručnjak za suđenje. 

- To nije bila Zebecova večer, nije samostalno reagirao nego je imao pomoć VAR sobe, bio je dekoncentriran. Generalno, sudački tim bio je vrlo dobar. Bralićev lakat tijekom kornera? Korner još nije izveden, sudac nije primjetio incident i dodijelio igraču žuti karton, ali ovdje kaznenog udarca nema. Nejašmić je dirao rukom i bio je na samoj granici sa kaznenim prostorom, šsudac ovo nije vidio, VAR soba je procijenila da se radi o kažnjivoj ruci. Drugi penal? Igrač Dinama je igrao loptom, a protivnički igrač je udario Dinamovog po butini i listu, VAR je prepoznao kao težinu za kazneni udarac i dao je sucu mogućnost. Glavni sudac opet nije bio kocentriran, ali je nakon pregleda dosudio oba penala ispravno - rekao je sudački ekspert Mario Strahonja. 

VEZANI ČLANCI:

Osječani su nakon dvoboja burno reagirali, prije svega trener Stjepan Tomas te sportski direktor Ivica Kulešević koji su žestoko prozvali Zebeca i rekli da je suđenje bilo sramotno. 

- Zebec je do sada sudio korektno s dobrim ocjenama, prošao je naporne pripreme, ali nakon jučerašnje utakmice, možemo reći da nije bio delegiran - zaključio je Strahonja. 

Ključne riječi

Komentara 53

PR
prajdali100
22:02 04.09.2023.

Sad sam gledao " Stadion".Što je sporno? Oba su penala čista.Priopćenje Osijeka je sramotno i potpuno deplasirano.Tomas nije vrijedan pomena.

FR
freeshooter
00:43 05.09.2023.

...koliko nepotrebno i krivo izrečenih riječi, a sve radi nestvarnog pritiska i histerije u javnosti... penali su čisti, opravdani, argumentirani i dokazani... jedina oštečena strana se može osjećati Dinamo, kao potencijalno oštećen u pokušaju, jer nisu odmah dosuđeni... kraj priče...idemo dalje

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
07:29 05.09.2023.

Jedino kaj je pozitivno Tomas nebu nikad bil trener Dinama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije