Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAČKI REPOVI

VIDEO HNS objavio snimku i dokaz zašto je Dinamu sviran jedanaesterac koji je podijelio Hrvatsku

Foto: HNS
1/8
04.09.2023.
u 17:42

Hrvatski nogometni savez je nakon press konferencije Brune Marića objavio snimku kao dokaz zbog čega je suđen prvi kazneni udarac za hrvatskog prvaka

Puno se priča o sinoćnjem suđenju Marija Zebeca u derbiju između Osijeka i Dinama na Opus Areni, plavima su svirana dva kaznena udarca koja je realizirao Bruno Petković i tako donio sva tri boda hrvatskom prvaku. Nakon pritužbi na suđenje od strane Osijeka i Hajduka, šef sudačke komisije Bruno Marić sazvao je press konferenciju te rekao da su penali za Dinamo ispravno dosuđeni. 

VEZANI ČLANCI:

Nakon press konferencije, HNS je poslao fotografiju i video snimku na kojoj se vidi da je prilikom centaršuta Robert Ljubičića igrač Osijeka Darko Nejašmić dirao loptu rukom, objavili su dokaz o tome zašto se nakon VAR konzultacije dosudio kazneni udarac.

Radi se o video-analizi nakon utakmice u kojoj se čuje glas Ivana Bebeka koji se konzultira sa svojim kolegama oko sporne situacije.

Ključne riječi

Komentara 90

DU
Deleted user
17:58 04.09.2023.

Po ovoj snimci čisti jedanaesterac.

Avatar Idler
Idler
18:04 04.09.2023.

Osiječani vu ovem slučaju sam moreju pitat svojeg igrača kaj je izvodil. Kod nabaca ruke su uz tijelo il iza, a on maše visoko s obije !!!

DU
Deleted user
17:54 04.09.2023.

Propisi su propisi. Penal je čist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije