Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NENADANI ODLAZAK

Stoper Dinama i mladi hrvatski reprezentativac ostvario velik transfer u Arapske Emirate

Zagreb: Susret Dinama i Milana u UEFA Ligi prvaka mladih
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
21.09.2023.
u 17:51

Očekuje se da bi klub s Maksimira trebao za 19-godišnjeg stopera dobiti oko milijun eura. Prema Transfermarktu njegova je trenutna vrijednost oko 500 tisuća eura

Mladi hrvatski reprezentativac, Maro Katinić (19), ostvario je transfer u Sharjah iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Igrao je na posudbi iz Dinama za slovenski Bravo, upisao nastupe u 23 utakmice te postigao jedan pogodak.

S hrvatskom reprezentacijom je nedavno igrao protiv Farskih otoka i sudjelovao u pobjedi 4:2 nad momčadi s dalekoga sjevera. Transfer nije bio ishod kojega su mnogi predviđali, no u posljednjim danima prijelaznog roka bliskoistočne zemlje ipak je dogovoren.

VEZANI ČLANCI:

Očekuje se da bi klub s Maksimira trebao za 19-godišnjeg stopera dobiti oko milijun eura. Prema Transfermarktu njegova je trenutna vrijednost oko 500 tisuća eura. Za njegov novi klub igra bosanskohercegovački Miralem Pjanić (33).

VIDEO 'Odbio sam poziv vatrenih za SP 2018. Na mene su u Hrvatskoj utjecali ljudi koji su proživjeli rat'

Komentara 2

KU
Kujttim
18:32 21.09.2023.

Nikada čuo za tog igrača, ali Dinamo očito zna posao. Nisu dobri kao Zdravko Mamić, ali znaju posao. Jednostavno znaju prodati igrača za dobru cijenu. Imaju mafijaške metode, to nitko ne spori, ali na pravnoj državi je da rješavaju nezakonitosti, a na meni je da komentiram.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije