Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Stoke i Leicester jedini se raspucali, a zvršilo je bez pobjednika

Stoke - Leicester
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
04.11.2017.
u 18:44

Stoke i Leicester su odigrali sjajnu utakmice sa četiri gola i nizom prilika na obje strane

U prvih pet susreta 11. kola engleskog nogometnog prvenstva domaće momčadi su ostvarile samo jednu pobjedu, a postignuto je svega osam golova pri čemu četiri na jednoj utakmici.

Stoke i Leicester su odigrali sjajnu utakmice sa četiri gola i nizom prilika na obje strane. Na :je završilo 2:2 nakon što su gosti vodili 1:0 i 2:1. Lisci su vodile golovima Vicentea Iborre (33) i Riyada Mahreza (60), a domaćin se vraćao u igru preko Xherdana Shaqirija (39) i Petera Croucha (73).

Na preostale četiri utakmice strijelci nisu bili previše raspoloženi, četiri pobjede rezultatom 1:0 pri čemu su na tri susreta slavili gosti.

Jedinu domaću pobjedu izborio je Huddersfield protiv WBA, a susret je presudio pogodak Rajia van la Parra u 45. minuti utakmice.

Burnley je na gostovanju pobijedio Southampton golom Sama Vokesa u 81. minuti, a Brighton and Hove Albion je kao gost porazio Swansea City 1:0, a pogodak odluke zabio je Glenn Murray u 29. minuti. Gostujuću pobjedu je ostvario i Bournemouth koji je golom Stevea Cooka u drugoj minuti sudačke nadoknade pobijedio Newcastle United 1:0.

U nedjelju su četiri utakmice pri čemu dva derbija. Snage će odmjeriti Manchester City - Arsenal, Chelsea - Manchester United, Tottenham - Crystal Palace, te Everton - Watford. 

Na ljestvici vodi Manchester City sa 28 bodova, Manchester United je drugi sa 23 boda, a zatim slijede Tottenham sa 20, te Chelsea, Arsenal i Burnley 19 bodova.

Posljednja tri mjesta koja vode u niži rang natjecanja drže Swansea City (8), Everton (8) i Crystal Palace (4).

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije