Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVIO SE

Brozović spreman za Grčku, s pretpoziva prebačen u A vrstu

Marcelo Brozović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/3
04.11.2017.
u 15:48

Hrvatski izbornik nije mogao računati na Brozovića u Kijevu, naš se veznjak ozlijedio mjesec dana ranije u domaćem ogledu s Turskom.

Marcelo Brozović u nedjelju stiže u Zagreb, gdje će se dan kasnije priključiti hrvatskoj reprezentaciji uoči kvalifikacijskih utakmica s Grčkom. Veznjak milanskog Intera posljednjih je tjedana bio van stroja, ali se u ogledu protiv Verone vratio na travnjak, te zaigrao posljednjih 16 minuta, piše Goal.

Zahvalni veznjak sada konkurira i za nedjeljni dvoboj s Torinom, a to je navelo Zlatka Dalića da ga s pretpoziva "promakne" među "prave reprezentativce".

Marcelo Brozović
1/19

Hrvatski izbornik nije mogao računati na Brozovića u Kijevu, naš se veznjak ozlijedio mjesec dana ranije u domaćem ogledu s Turskom. Ipak, Marcelo Brozović stalan je, pa i standardan član naše reprezentacije, tako se ne čudi što ga je Zlatko Dalić odmah dodao u svoj kadar. 

Uostalom, Brozović se na pretpozivu i našao samo zbog ozljede mišića. Na pretpozivu su tako ostali Marko Pjaca, Tin Jedvaj, Duje Čop i Antonio Milić.

Komentara 1

MA
Majur
18:37 04.11.2017.

Par dana prije odlučujućih tekmi novinari donose ekskluzivu sa šukijem i Čačićem...i zabrane komentirati te članke...pa jel niste mogli prije to istražiti?!gluposti o Modriću Lovrenu Kaliniću Rakitiću itd itd....samo da prođemo,pa vi ćete dan i noć na wc školjki “svirati”.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije