Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stojko Vranković:

Ne mogu prihvatiti da netko ovo ljeto ne želi igrati za Hrvatsku, a sljedeće želi

Stojko Vranković
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
28.07.2017.
u 07:00

Stojko Vranković ističe da oni koji se stalno odazivaju ne mogu prihvatiti to da netko ovo ljeto ne želi igrati za Hrvatsku, a sljedeće želi.

Predsjednik HKS-a Stojko Vranković ističe da oni koji se stalno odazivaju ne mogu prihvatiti to da netko ovo ljeto ne želi igrati za Hrvatsku, a sljedeće želi. Osim toga, Stojko je objasnio zašto Hrvatska počinje pripreme četiri dana kasnije:

– Još u veljači Kim Bohuny, dopredsjednica NBA za međunarodnu košarku, kazala je da ima primjedbu o broju dana koje su na pripremama proveli naši NBA igrači. No, oni nama nisu konkretno rekli zbrajaju li u dane priprema i slobodne dane koje igračima daje izbornik, kao i one putne, da bi nam prije nekoliko dana rekli da NBA igrači na pripremama smiju biti tek od 1. kolovoza. Odlučili smo držati se toga, ali ćemo isto tako pitati NBA ligu vrijedi li to samo za nas ili i za ostale.

Na sve to izbornik je donio odluku da neće početi pripreme bez NBA igrača (Bojan, Šarić, Bender).

– Dvojba je trajala 60 sekundi jer želim imati homogenost od početka priprema, a nikad od onih koji moraju doći ranije nije bilo dobro primljeno da su oni drukčije tretirani. Proteklih smo dana dobili program za NBA igrače pa više nije riječ o 30 radnih dana, nego od 28 dana plus slobodni dani. Budući da su naši NBA igrači osiguranjem pokriveni od 1. kolovoza, mi ćemo tek taj dan prvi put i trenirati – istaknuo je Aco.

Komentara 7

SA
SI aka SI
10:02 28.07.2017.

nažalost, boli te klince uvo što Stojko govori. Dražen je bio jedan od trojice Evropljana kad je NBA bila 5x jača, pa je dolazio igrati prijateljske utakmice, jer mu je Hrvatska bila iznad svega. Gasol, Parker ili Nowitzky ne propuštaju nijedno natjecanje, a Hezonja bira. Toliko o tome

Avatar debela koli
debela koli
08:17 28.07.2017.

Tako ti je to moj Stojane.

KR
kruti189
07:20 28.07.2017.

BRAVO vranac!!!! sve te umišljene zvijezde odj. po kratkom postupku,ZAUVIJEK!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije