Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrti otkaz

Aco razočaran novim otkazom: Povrijedio me, javio je dva dana prije

Aleksandar Petrović
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/12
26.07.2017.
u 11:50

Kod Perasovića bio je, kako se ono kaže, dvanaesto prase, a kod mene deset puta starter, kaže Petrović.

Nakon Žižića, Zubca i Hezonje četvrti kojem se ne igra za Hrvatsku jest Miro Bilan

- Kaže on meni da je nezadovoljan jer nema klub, ne bi volio riskirati ozljedu i nije mentalno spreman. Odmah mi je bilo jasno kuda to vodi, rekao je za 24sata hrvatski izbornik Aco Petrović i dodao:

- Mogu reći da nije on otkazao nastup, već sam ja povukao da ga pozivam. Ako netko nije mentalno spreman, ne može ni igrati. Ono što me najviše povrijedilo je da mi je on to javio dva dana prije okupljanja što nije pošteno. Prije dvije godine kod Velimira Perasovića bio je, kako se ono kaže, dvanaesto prase, te je rigao vatru na njega. Kod mene je prošle sezone bio deset puta starter, u kvalifikacijama u Torinu i na Olimpijskim igrama, sve je odradio odlično i onda bude ovako nekorektan.

A zbog zahtjeva iz NBA lige pripreme reprezentacije za Eurobasket pomaknute su za 31. srpnja dok će prvi trening iti održan 1. kolovoza.

- Prošle godine iz NBA-a su se naljutili na nas, rekli su da smo se ogriješili o neka njihova pravila premda ni sami ne znamo koja. Rekli su nam da smijemo imati najviše 28 radnih dana s igračima plus dva dana odmora pa smo zato ovako odlučili - rekao je prvi čovjek HKS-a Stojko Vranković, kojem nije jasno kako netko ne želi igrati za Hrvatsku.

- Takav stav igrača ne mogu prihvatiti. Da sam ja igrač i da mi sutra na pripreme dolazi netko tko nije želio igrati godinu ili dvije ranije, ne bih to dobro prihvatio. Ne možeš reći 'neću igrati danas, ali hoću sutra'. To se tako ne radi, a mi u HKS-u morat ćemo pronaći način kako riješiti takve situacije - rekao je Stojko.

Komentara 43

KR
kruti189
12:03 26.07.2017.

dragi aco i svi ostali budući izbornici: NIKAD više ne pozivati u repku sve ove umišljene ljenčine,od najmladjeg do najstarijeg!!!!

MK
marko.kosmicki
12:19 26.07.2017.

kako nebi bilo načina samo im naplatite poreze i doprinose i prireze pa da ih vidiš sutra sve u repki

Avatar BAS-TEK
BAS-TEK
12:29 26.07.2017.

Porez drmnut na takve likove !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije