Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogomet na konopcima

Što nam je ostalo nakon poraza u Grčkoj?

Grčka Hrvatska (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/7
09.10.2011.
u 08:14

Zašto se sada čudimo? Pa loše igramo već tri godine. Ovo u Grčkoj samo je još jedan udarac famoznoj koaliciji Mamić - Marković. A bit je cijele priče o Biliću da nije smio dobiti novi mandat nakon što je uprskao u kvalifikacijama za SP

Naravno da će sada nadrapati Slaven Bilić, izbornik koji o nogometu samo lijepo pripovijeda, tako da ga je milina slušati, a prakticira ga za ocjenu - nedovoljan. Međutim, zar je samo splitski gitarist kriv za novi debakl reprezentacije? A što je s odgovornosti onih koji su ga izabrali, koji su mu produljili mandat 2009. godine, kada je onako uprskao u kvalifikacijama za SP?

Podsjećamo, možda je Bilić čak i bio spreman otići, ali tada je uskočio "onaj koji se najviše brine o dobrobiti hrvatskog nogometa" i naredio ostanak! Taj dobročinitelj je, naravno, Mamić, a Vlatkovo je samo bilo odlučno - "Dabome!" I to je bit cijele priče o Biliću - on jednostavno NIJE SMIO dobiti novi mandat!

Ne nakon one devetke od Engleza, ne nakon što u dvije utakmice nije uspio pobijediti kilavu Ukrajinu, naročito ne nakon što su mu se igrači napili u Funtani, samo nekoliko dana uoči konačnog kvalifikacijskog debakla. Tu je trebalo podvući crtu i reći - hvala i do viđenja, izborniče!

I sad se svi čude, razočarani, neugodno iznenađeni objesili nosove - kako to gubimo i od Grka, kako igramo tako loše...? Kakvog li iznenađenja! Pa takvi smo već tri godine: (B)lijedi, (I)mpotentni, (L)etargični, (I)ritantni, (Ć)udljivi. Dozlaboga loši!

Ovo u Grčkoj još je jedan udarac famoznoj koaliciji "Nećeš, razbojniče!" (Mamić - Marković). Kao da je sustiže prokletstvo 17. prosinca, jer sve što se u HNS-u događa nakon ustoličenja Markovića film je potpune katastrofe.

Počelo je s jezovitim nastupima selekcije do 20 na SP-u u Kolumbiji, pa je odletio izbornik Grnja. Nastavilo se kvalifikacijskim užasom selekcije do 21, tri utakmice, nula bodova, nula golova, pa trpi izbornik Šušak (također Mamićev izbor).

Evo sada i trećega čina - sloma A-reprezentacije, pa će odletjeti Bilić. Ima još: liga 16 koju su blagoslovili prosinački slavodobitnici puca po šavovima, klubovi su na aparatima, narod uveseljavaju smjehotresni sudački previdi, a vrhunac šlamperaja u HNS-u slučaj je nelegalnoga izbacivanja Gorice iz Prve HNL.

Za takav skandalozan propust u uređenom savezu cijeli Izvršni odbor morao bi odstupiti. Ali, oni se ne daju, ni za što ne odgovaraju, nitko im ništa ne može.

Mamić uživa u Dinamovoj Ligi prvaka, vojnik Srebrić obilazi kampove pionira, kadeta, svećenika, djevojaka, Roma, beskućnika, gluhonijemih..., a Vlatko već uvježbava govor za otvorenje EP-a 2012. u "futsalu". Krk u bulju, čestitam, dabome!

Ključne riječi

Komentara 41

AC
acer
15:48 09.10.2011.

Zbog bagre s kamenjara nam tone nogomet. Kratko i jasno.

MI
Mikeš09
08:25 09.10.2011.

Moj dasoviću takav si i ti već godinama sa svojim tekstovima i komentarima kao i junaci i brat blizanac flak blijed impotentan iritantan do zla boga loš besraman ogavan toliko si toga napisao i nasrao i baš nikada se nisi posuo pepelom po glavi a kamoli ispričao...hebo vas gl.urednik koji vas drži takve pametne...naravno sve zbog tiraže...glavno da se talasa...fuj

OB
-obrisani-
21:42 09.10.2011.

>:-)) Ma to je Suki htio reci na onak gentlmenski... ******** mi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije