Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOKAUTIRAN

Stjepan Božić nakon poraza Pupeka: Hejteri, vidite da ne kupujemo mečeve

Stjepan Božić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
24.02.2018.
u 14:07

- Pokazalo se da ne kupujemo mečeve kao što neki tvrde. Ja nikad nisam kupio meč niti bih stao iza osobe koje kupuje mečeve - rekao je Božić

Mladi hrvatski boksač Luka Pupek (19) izgubio je sinoć u Južnoafričkoj Republici u borbi WBC-ov Silver Youth pojas srednje kategorije protiv Maona Allyja iz Tanzanije.

Situaciju oko Pupeka prokomentirao je njegov trener i bivši boksač Stjepan Božić.

- Luka je izgubio, to je sastavni dio boksa. Što se dogodilo? Dugačak put, možda se nije oporavio iako kaže da jest. Nije da ga branim, samo kažem. Veliki medijski pritisak na mladog čovjeka. Mora čitati na raznim portalima i stranicama komentare i pljuvanja. Druga stvar, visinska razlika, ovdje smo na 1800 metara nadmorske visine. Zatim neiskustvo, napravio je nekoliko grešaka, uopće nije slušao. Meni bi brat u takvim situacijama znao opaliti šamarčinu da se probudim. Ja nisam glavni trener i nisam imao pravo nikoga šamarati, ali sam mu govorio što da radi, no nije slušao. Nije mu ulazilo u glavu, nisu slušale noge i ruke - rekao je Božić i dodao:

- Poručio bih boksačkim "znalcima" koje možemo nazvati hejterima: mogli ste vidjeti da ovaj meč nismo kupili kao što su govorili. Suparnik se pokazao kao nezgodan borac. Nadam se da su ovi što nas "jako vole" sada jako sretni jer su došli na svoje. Pokazalo se da ne kupujemo mečeve kao što neki tvrde. Ja nikad nisam kupio meč niti bih stao iza osobe koje kupuje mečeve. U 25 i pol godina sam nešto dao hrvatskom boksu, a još uvijek se znam potpisati, napisati proširenu rečenicu i nešto reći tako da nisam pretjerano oštećen. Žao mi je što će neki sada likovati i guštati, ali njima na dušu. Luka sada mora vidjeti što dalje. Ako oduči nastaviti, bit ću uz njega, ali će morati promijeniti puno stvar. Sad je vidio što je boks, to nije zajeb***.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar PlenKiMoon
PlenKiMoon
16:24 24.02.2018.

Ja mu vjerujem, ovaj put nije kupio meč, prodao ga je :)

DH
dalibor.hren
19:09 24.02.2018.

Sve smo vidjeli!!!

Avatar semeli
semeli
14:47 24.02.2018.

,,,,Šira javnost Pupeka je upoznala nakon serije članaka o sinu kriminalnog poduzetnika čije mečeve za nevažnu titulu u prime-timeu, za vaš novac, prenosi HRT, a počasno sponzorira predsjednica Kolinda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije