Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOKAUTIRAN
Povratak na članak

Stjepan Božić nakon poraza Pupeka: Hejteri, vidite da ne kupujemo mečeve

- Pokazalo se da ne kupujemo mečeve kao što neki tvrde. Ja nikad nisam kupio meč niti bih stao iza osobe koje kupuje mečeve - rekao je Božić

Komentari 7

Avatar PlenKiMoon
PlenKiMoon
16:24 24.02.2018.

Ja mu vjerujem, ovaj put nije kupio meč, prodao ga je :)

VL
DH
dalibor.hren
19:09 24.02.2018.

Sve smo vidjeli!!!

VL
Avatar semeli
semeli
14:47 24.02.2018.

,,,,Šira javnost Pupeka je upoznala nakon serije članaka o sinu kriminalnog poduzetnika čije mečeve za nevažnu titulu u prime-timeu, za vaš novac, prenosi HRT, a počasno sponzorira predsjednica Kolinda.

VL
Avatar javorko
javorko
07:39 26.02.2018.

Ovog Bozica imao sam prilike upoznati ja glupljeg i bahatijeg covjeka nikad nisam upozna covjek s osnovnom skolom koji se abnormalno pravi pametan!!

VL
ZA
zagorecvz
16:01 26.02.2018.

Hej Štef, ak već nije sa udaranjem na ti, mogel si mu objasniti kaj je klinć.

VL
KA
kapunjohan
15:51 24.02.2018.

neznam dali se mogu kupovati mečevi, protivnik želi pobijedu i nije lako postaviti svoju glavu ako nisi spreman za borbu, pa čiji sin bio. Meni je bilo žao tog mladog čovijeka već u prvoj rundi se vidjelo da nema što tražiti i nokautiran je ušao u drugu. Iskusni ljudi oko njega trebali su predati meč po prvoj rundi ali su mislili mi stvaramo novu zvijezdu. Nestručno neodgovorno su poslali toga dečka na nivo za koji nije dorstao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.