Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolski turnir

Stiže i Eugenie Bouchard koja ima 1,7 milijuna pratitelja

24.05.2018.
u 12:29

U splitskom hotelu Park predstavljena je lista sudionica iz koje se vidi da će u Bol doći igračice iz 18 država svijeta, od kojih je njih 14 iz Top 100. Za turnir te razine čak i previše kvalitetno...

Treće godine zaredom Bol će biti domaćin WTA 125 turniru tenisačica, koji će se i ovaj put odigrati u drugom tjednu Roland Garrosa, točnije od 5. do 10. lipnja. U splitskom hotelu Park predstavljena je lista sudionica iz koje se vidi da će u Bol doći igračice iz 18 država svijeta, od kojih je njih 14 iz Top 100. Za turnir te razine čak i previše kvalitetno...

– Dolaze dvije Hrvatice koje nastupaju pod stranim zastavama, Ajla Tomljanović (Australija) i Bernarda Pera (SAD), potom ukrajinsko čudo od djeteta Marta Kostjuk, koja je ove godine, sa samo 15 i pol godina, stigla do trećeg kola seniorskog Australian Opena, što se u svjetskom tenisu nije dogodilo posljednjih 13 godina - kaže direktor turnira Feliks Lukas i dodaje:

1/11

- Inače, o njezinoj se karijeri kao menadžer brine Ivan Ljubičić i siguran sam da je pred njom fantastična budućnost. Kao što smo već najavili, u Bol nam stiže i svjetska senzacija, nekad peta tenisačica svijeta, 23-godišnja Kanađanka Eugenie Bouchard. Njezinih 1,7 milijuna pratitelja na Instagramu zasigurno neće ostati imuni na ljepote Dalmacije.

Od Hrvatica, dolazak u Bol najavile su Tena Lukas i Lea Bošković (na preporuku izbornice Ive Majoli), a za pozivnicu je zainteresirana i Petra Martić.

1/17

Komentara 2

GV
golub Vaso
12:52 24.05.2018.

pola ih otkaže

Avatar southman
southman
12:34 24.05.2018.

Sigurno je prate radi dobre igre ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije