Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup

Stiže Hajduk: U Oriovcu pada rekord stadiona, tiskali i majice

NK Oriolik
Ivica Galović/Pixsell
20.09.2017.
u 08:37

Vidim da imaju dosta ozlijeđenih, ali Hajduk bi bio favorit i da igra s drugom momčadi. Naše su šanse jedan promil, kažu u Orioliku

Nezapamćeno zanimanje vlada za današnji susret hrvatskog kupa između Oriolika i Hajduka u Oriovcu, selu kod Slavonskog Broda. Do jučer oko podneva već je bilo prodano oko 1500 ulaznica, no u klubu vjeruju kako će se na tribinama biti i više od 2000 navijača te da će pasti rekord stadiona. Tiskane su i posebne majice za sve koji žele imati uspomenu na povijesnu utakmicu.

– Nama je najbitnije dobro se predstaviti, i u organizacijskom i u sportskom smislu. Nakon osvajanja županijskog kupa i prolaska pretkola, Hajduk je za nas nagrada. Vidim da imaju dosta ozlijeđenih, ali Hajduk bi bio favorit i da igra s drugom momčadi. Svjesni smo da naše šanse nisu veće od jednog promila, ali borit ćemo se – kaže dopredsjednik kluba Mijo Ostoić.

Oriolik je poznat po vatrenim navijačima Barbarima koji na utakmicama prave vatreni štimung kakvog se ne bi postidjeli ni prvoligaši. Danas će, međutim, to izostati jer je svih 60 članova ove navijačke skupine uključeno u organizaciju utakmice. To ne znači da Oriovčani neće imati podršku s tribina, kao ni Hajduk, budući da su dolazak najavili torcidaši iz cijele Slavonije.

Današnji raspored 1/16 finala kupa

Slavonija Požega - Zadar 1:2

Bjelovar - Zagreb 15.30 sati

Croatia Đakovo - Istra 1961 15.30

Croatia Zmijavci - Slaven Belupo 15.30

Gorica - GOŠK 15.30

Borac Ibriovec - Dinamo 15.30

Nedelišće - Inter 15.30

Nehaj Senj - Osijek 15.30

Bedem Ivankovo - Lokomotiva 15.30

Novigrad - Zelina 15.30

Oriolik - Hajduk 15.30

Rudeš - Vinogradar 15.30

Sesvete - Split 15.30

Vrbovec - Rijeka 15.30

Zagora - Šibenik 15.30

Varaždin - Cibalia 18.00

Igra se na jednu utakmicu, ako nakon 90 minuta ne bude pobjednika, igraju se produžeci, ako ni tada ne bude pobjednika – jedanaesterci.

Komentara 1

Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
09:08 20.09.2017.

Koja bi evforija u hrvatskoj zabiti tek vladala da umjesto trece momčadi balkanske lige dojde šampion HNK Rijeka sa svojim europskim šmekerom na klupi Matjažem Kekom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije