Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV JONA JONESA

Poznati novinar tvrdi: Stipe Miočić se vraća u ring, čak je poznat i datum

Stipe Miočić
Reuters/Pixsell
12.08.2022.
u 13:21

Jedan od najupućenijih MMA novinara Ariel Helwani je u svojoj posljednjoj objavi na društvenim mrežama istaknuo kako UFC želi dogovoriti dvoboj bivših prvaka, a čak je poznat i datum.

Posljednjih mjeseci često se govorilo kako najveća svjetska MMA organizacija želi dogovoriti obračun između Stipe Miočića i Jona Jonesa za pojas prijevremenog prvaka teške kategorije, piše Croring.

Jedan od najupućenijih MMA novinara Ariel Helwani je u svojoj posljednjoj objavi na društvenim mrežama istaknuo kako UFC želi dogovoriti dvoboj bivših prvaka, a čak je poznat i datum.

Po njegovim informacijama meč između Miočića i Jonesa mogao bi 10. prosinca predvoditi UFC 282 priredbu.

No to su zasad samo želje, jer još nisu počeli nikakvi pregovori.

Nije tajna kako UFC više zanima borba između prvaka Francisa Ngannoua i Jona Jonesa, a to bi se moglo dogoditi tek početkom sljedeće godine.

Naime, Kamerunac se oporavlja od operacije koljena, te mu vjerojatno treba još koji mjesec kako bi potpuno zaliječio ozljedu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije