Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba protiv Jona Jonesa

Stipe Miočić se vraća u ring? Bivši UFC borac otkrio zanimljivu informaciju

Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
12.02.2022.
u 13:23

Bivši MMA borac koji danas radi komentator Chael Sonnen objavio je zanimljivu vijest vezanu za američko-hrvatskog borca.

Sve su glasnija šaputanja o Miočićevom povratku u oktogon, kao i Jonesov debi u teškoj kategoriji.

Posljednjih desetak dana možemo od nekih bivših i sadašnjih boraca čuti što misle o mogućem okršaju između Stipe Miočić i Jona Jonesa, piše Croring.

Bivši MMA borac koji danas radi komentator Chael Sonnen objavio je zanimljivu vijest vezanu za američko-hrvatskog borca.

Putem društvenih mreža otkrio je Stipinu tjelesnu masu, te kako je došao do te informacije.

– Imam jednu informaciju koju još sigurno niste čuli. Sjećate se Stipe Miočića nakon borbe protiv Francisa Ngannoua, kada je rekao kako će prestati sa svime i nabaciti deset kilograma – kazao je Chael Sonnen u video objavljenom na Twitteru i dodao:

– Stipe će biti posve drugačiji s deset kilograma mišića više. Sad sam to doznao iz prve ruke, razgovarao sam s njegovom suprugom. Stipe je trenutačno na 113 kilograma.

Stipe Miočić je lani u ožujku u borbi protiv Francisa Ngannoua, kada je izgubio pojas UFC-ova prvaka teške kategorije, bio težak 106 kilograma.

Toliko je bio težak i u posljednja dva meča protiv Daniela Cormiera.

A kada je tri puta branio naslov u nizu, protiv Alistaira Overeema, Juniora Dos Santosa, te protiv Ngannoua u prvom meču, Stipe je bio težak 111,6 kilograma.

Sonnenova informacija mogla bi značiti i potencijalni Stipin povratak u oktogon. Bude li Miočić zadržao te kilograme bit će mu to najveća kilaža u karijeri. Jones želi debitirati u teškoj kategoriji sa 115 kilograma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije