Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA DUHA!

VIDEO Najveća zvijezda UFC-a izazvala Miočića na meč, on se skinuo gol i urnebesno odgovorio

Foto: Instagram
1/3
06.02.2022.
u 10:43

Jon Jones je otvoreno uputio izazov Stipi Miočiću, odnosno izrazio je želju da njih dvojica odrade borbu između najvećeg poluteškaša i najvećeg teškaša u povijesti. To su riječi koje je tim putem na Twitteru objavio sam Jones.

 

 

 

U takvim okolnostima očekivao bi se odgovor od strane Miočića, iako se on od poraza krajem ožujka prošle godine, kad je u borbi protiv Francisa Ngannoua ostao bez titule, jako malo bavi borilačkim temama. Svi su čekali neku objavu, neku riječ, barem samo "Let's go" ili "I'm in", ali dobili su nešto drugo.

Svi mi znamo kako je Stipe duhovit čovjek, no i da je njegov smisao za humor ponekad uvrnut. Ipak, nismo tako što baš viđali u Instagram objavama, sve do ovog puta. Stipe je objavio video gdje gol leži na masažnom stolu, dok njegov kondicijski trener Bob Kaleal odrađuje masažu. Ne bi to bilo ništa čudno da Stipe nije, kao što je navedeno, gol te su njegove strateške pozicije zamućene i da nije dodao prigodnu glazbu. "Let's get it On" Marvina Gayea pjesma je itekako jake poruke, a vjerujemo da većina vas zna uz koju tematiku se najčešće koristi.

- Oporavak mišića jako je bitan - napisao je Stipe, a prenosi Fight Site.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic)

 

 

Iz tog ipak nešto u vezi budućih borbi možemo zaključiti. Stipe je očito nazad u treningu i mogao bi uskoro biti motiviran na povratak. Borba protiv Jonesa dugogodišnja je želja fanova i bilo bi sjajno kad bi se ostvarila. Pobjedom u toj borbi Stipe bi dobio veliki skalp, ali bi i izborio treću borbu protiv Ngannoua. A to mu onda može biti, neovisno o ishodu, i posljednja u uistinu velikoj karijeri.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar VrućaĆuća
VrućaĆuća
10:54 06.02.2022.

Jeste li primjetili kako svi imaju isto izravnato lice

SI
siny
07:17 08.02.2022.

gracanica..on vjerojatno ima u dzepu vise novca nego ti imovine

Avatar gracanica
gracanica
11:50 06.02.2022.

Stipek "blokira glavom" Miocic, vec bankrotiro, eno relkamira neke cizme i jos cisti wc ko pravi domoljub...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije