Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ključni dio priprema

Stipe Miočić pojačao svoj tim uoči borbe protiv Daniela Cormiera

Stipe Miočić i Ryan Bader
Foto: Fightsite.hr
1/4
04.06.2018.
u 09:30

Bader uistinu je sjajna opcija i teško da je Miočić mogao pronaći boljeg borca koji bi mu mogao odigrati ulogu Cormiera

Stipe Miočić ušao je u posljednjih pet tjedana kampa prije borbe protiv Daniela Cormiera, odnosno u onaj ključni dio priprema, a svoj tim pojačao je jednim sjajnim borcem kao sparing partnerom. Timu Miočić pristupio je 34-godišnji Ryan Bader, piše Fightsite.

Bader uistinu je sjajna opcija i teško da je Miočić mogao pronaći boljeg borca koji bi mu mogao odigrati ulogu Cormiera. Bader je poluteškaš te u toj kategoriji drži Bellatorovu titulu, a dugo vremena bio je vrlo blizu napada na UFC-ov pojas, no do borbe za njega nikada nije došao, iako je sve tome vodilo 2015. godine, kada je s Danielom Cormierom imao žestoku raspravu na jednoj press konferenciji.

Stipe Miočić i Ryan Bader
1/9

Bader je nedavno savladao Muhammeda Lawala u borbi prvog kruga Bellatorovog teškaškog Grand prixa te čeka termin polufinalne borbe protiv Matta Mitrionea, tako da će i njemu trening s Miočićem jako dobro doći. Ono što također dijeli s Cormierom je činjenica da su obojica poluteškaši koji su trenutno na privremenom radu u teškoj kategoriji te da obojica kao bazu imaju hrvanje. Eksplozivni su borci niskog težišta i prema tome je Bader svakako jako dobra opcija za ovu ulogu.

Miočić se inače priprema sa svojim standardnim timom, odnosno nije mijenjao gotovo ništa po pitanju treninga, niti se što se tiče lokacije posebno prilagođavao Cormieru. Njemu će se prilagoditi metodama treninga, posebno u ovoj posljednjoj fazi, kada se radi na taktici za borbu, odnosno pronalaženju načina kako najbolje iskoristiti svoje najveće prednosti, odnosno protivnikove nedostatke.

Do borbe je uostalom ostalo još točno 34 dana i nema sumnje kako će se Miočić maksimalno dobro pripremiti. Što se tiče Badera, on će također imao važan motiv za pomoći Stipi, budući da on želi postati prvi borac koji je istovremeno držao poluteškašku i teškašku titulu jedne elitne MMA promocije.

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:18 04.06.2018.

Bravo Stipe!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:30 04.06.2018.

Legendo 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije