Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC BORAC

Stipe Miočić obznanio svijetu: Bojim se za svoju obitelj

Mirko Filipović i Stipe Miočić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
01.05.2020.
u 12:41

U razgovoru za portal "The Score", američki Hrvat priznao da ne trenira i da strahuje da kao medicinski tehničar u vatrogasnoj postaji ne donese kući koronavirus

U telefonskom razgovoru za američki sportski portal "The Score", UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić obznanio je da ga nećemo tako skoro vidjeti u kavezu.

- Nema šanse da se ja borim za vrijeme pandemije koronavirusa. Sve dok ne mogu odraditi kompletne pripreme, nema smisla boriti se.

Još od kolovoza Stipe liječi svoju ozljedu oka koju mu je, svojim prstima, nanio tadašnji prvak Daniel Cormier kojeg je, američki Hrvat, baš u toj borbi detronizirao vrativši tako ono što mu je pripadalo.

- Moje se oko oporavlja i trilogija s Cormierom je svakako opcija, no ovog časa to nije prioritet. Uostalom, trening dvorane su zatvorene, a ja nemam kod kuće sve potrebne rekvizite pa niti ne treniram kako bi trebalo.

Miočiću je ovog trenutka najvažnije zdravlje njegove obitelji, ali i sugrađana. A kao medicinski tehničar u vatrogasnoj postaji u prilici je pomagati ljudima.

- Nisam zabrinut radi izostanka borbi, one neće nikamo pobjeći, ali jesam zabrinut radi ovoga što se događa u svijetu. Moramo se riješiti koronavirusa, učiniti da se svi ponovo osjećaju sigurno i da mogu živjeti normalan život.

Ponajprije to želi sebi i svojoj obitelji.

- Ovog časa puno mi je važnije da svi moji budu zdravi. Provodim puno vremena sa suprugom i kćerkicom i odlazim na posao u vatrogasnu postaju, ali se i pribojavam da ja virus ne donesem kući, supruzi i kćerkici. No, to je moj poziv i ja sam svjestan da se i to može dogoditi.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
MAX127
13:27 01.05.2020.

Tako je stipe to je tvoj poziv, respekt. Odmah sam se sjetio onog vozaca hitne kod nas koji nije htio vozit oboljelog od korone pa je ravnatelj bolnice sjeo u kombi i vozio. Jel moguce da taj "vozac" još ima radni odnos?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije