Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav skandal

Nesretnik ulovio suprugu u klinču sa slavnim nogometašem, video osvanuo na YouTubeu!

Ana Muntean
Foto: Screenshot/PIXSELL
30.04.2020.
u 17:50

Nogometaš i bračni par su bili obiteljski prijatelji

Ciprian Marica, rumunjski napadač koji je tijekom bogate karijere branio boje bukureštanskog Dinama, Šahtara, Stuttgarta, Schalkea, Getafea, Konyaspora i Steaue, našao se u središtu skandala otkako je do javnosti doprlo da je "čuvao" tuđu ženu. U hotelu. Gol.

U preljubu ga je glavom i bradom uhvatio suprug nevjerne žene, Florin Muntean, a zapis je sada stigao i do medija iako je zabilježen još u rujnu 2019. godine u Cluju.

Ana Muntean

Rumunjski su mediji odmah naveli da je Marica ljubio Anu Muntean, majku dvoje djece koja se nedavno prijavila na natječaj najljepše gospođe, pa istaknuli da su nogometaš i bračni par Muntean do nesretnoga trenutka bili obiteljski prijatelji.

Tamošnji portali svemu dodaju da je Muntean dragoj preljub oprostio i nastavio s njom suživot, međutim ostalo je nejasno tko je video plasirao na društvene mreže i zašto budući da je punih osam mjeseci stajao arhiviran u mobitelu.

Florin Muntean inače je bivši košarkaš, te sin bivšeg direktora Transgaza, državne tvrtke koja je tehnički operator nacionalnoga sustava za prijenos prirodnog plina u Rumunjskoj.

Komentara 10

PR
PrimoracRi
18:57 30.04.2020.

Sliči na prijateljsku posudbu ,očito da je vratio raštelanu ili se on nije našteelao

Avatar majkuvam
majkuvam
18:39 30.04.2020.

Pa bili su obiteljski prijatelji,znači samo ju je posudio...

Avatar southman
southman
20:54 30.04.2020.

Nogometaš a stomak kao u mazge !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije