Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dražen Anzulović:

Stipčević, Simon i Šakić mi se ne uklapaju

Dražen Anzulović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
13.02.2019.
u 23:47

– Arapović ima osobni dogovor unutar kluba da u prvoj godini angažmana ne igra za reprezentaciju. Uz Perića i Zubčića, od Šakića više mi se uklapa Vuković. Simon nije bio opcija.

Izbornik Dražen Anzulović objavio je imena 24 kandidata za dvije posljednje kvalifikacijske utakmice za plasman na SP u Kini. Onih 15 koji će u nedjelju doći na pripreme za dvoboje s Poljskom (22. rujna) i Mađarskom tri dana poslije Zula će odrediti istekom ovog tjedna kada se vidi kako će igrati i u kakvom će biti stanju.

Ovaj put Zula je pozvao bekove: Katića, Junakovića, Kalajžića, Uljarevića, Rogića, Perkovića, Krušlina, Mustapića, Bošnjaka, krila: Babića, Božića, Ramljaka, Marčinkovića, Nakića, Perića, Zubčića, Vukovića i Šamanića te centre: Bilana, Planinića, Ljubičića, Žganeca i Čakaruna.

Ni ovom prilikom izbornik nije pozvao Stipčevića koji dobro za litavski Rytas, ali ni Arapovića iz Galatasaraya niti Šakića iz Zielone Gore. Nema ni euroligaša Simona koji bi mogao odigrati barem drugu utakmicu.

– Arapović ima osobni dogovor unutar kluba da u prvoj godini angažmana ne igra za reprezentaciju. Uz Perića i Zubčića, od Šakića više mi se uklapa Vuković. Simon nije bio opcija.

Srećom za reprezentaciju, koja se trenutačno nalazi na najnižoj točki svog postojanja, ona je poslovna opcija jedne osiguravajuće kuće (Triglav Osiguranje) u stopostotnom vlasništvu slovenskog holdinga (Triglav Group).

– Moraš biti hrabar kada uspjeha nema, a ti vjeruješ da će oni doći – objasnio je prokurist sponzora Vladimir Mišo Čeplak. 

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
10:02 14.02.2019.

Tko ovoga drži?

MI
mikazg
08:28 14.02.2019.

Prestrasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije