Naslovnica Sport reprezentacija

Štimac: Znam da su igrači legli u 4, a ostalo će mi maseri prijaviti

- Jučer su hrvatska nogometna javnost i svi oni koji su bili na trgovima dali pljusku onima što su dolazili i prijetili da ne smijemo raditi nerede - rekao je izbornik
23. ožujka 2013. u 20:41 2 komentara 6 prikaza
'22.03.2013., stadion u Maksimiru, Zagreb - Kvalifikacijska nogometna utakmica za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, skupina A, Hrvatska - Srbija. Izbornik Hrvatske Igor Stimac.  Photo: Sanjin Struki
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Izbornik reprezentacije Igor Štimac nakon utakmice otišao je u Split, u miru s obitelji ispratio veliku večer koju su njegovi izabranici priredili na Maksimiru. Dok je on pobjedu nad Srbijom proslavio bez puno buke, igrači su imali dozvolu za izlazak.

- Meni je buđenje bilo lijepo, no za igrače ne znam. Znam da su legli u 4 sata, ali ne znam kad su zaspali, to će mi maseri prijaviti. Sigurno je to da je ovo bio jedan od ljepših dana za sve nas - rekao je Štimac u razgovoru za Novu TV:

Osvrnuo se još malo na utakmicu.

- Iskreno, nismo umirali od ljepote, ali moji igrači imali su za zadatak samo da donesu pobjedu svom narodu.

Prokomentirao je i navijanje, koje je bilo na dobroj razini korektnosti i zaradilo komplimente svih promatrača.

- Jučer su hrvatska nogometna javnost i svi oni koji su bili na trgovima dali pljusku onima što su dolazili i prijetili da ne smijemo raditi nerede.

Izbornik je u utakmici protiv Srbije stavio u igru još jednog debitanta - Matea Kovačića.

- Vidjeli ste i dosad da nemam straha s debitantima. Ono što mi je on priuštio na treningu bio mi je "upaljač" za takvu odluku, a na utakmici je pokazao da će biti velikan ove reprezentacije.

Štimac tvrdi kako je već zaboravio na Srbiju i okrenuo se sljedećoj utakmici.

- Cijelo jutro razmišljao sam o Walesu. Imamo problem s Kranjčarem koji neće moći nastupiti zbog ozljede, no bez obzira tko zaigra moramo otamo donijeti tri boda - zaključio je Štimac.

>> Problemi s ligamentima: Kranjčar nekoliko tjedana "out"

>> Mihajlović "markirao" s presice, Kolarov: Moramo prepisivati od Hrvata

>> Srbi: Razočarani smo atmosferom, ovo je "kamilica" za Marakanu

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • -obrisani-:

    Izbornik je u utakmici protiv Srbije stavio u igru još jednog debitanta - Matea Kovačića. - Vidjeli ste i dosad da nemam straha s debitantima. Ono što mi je on priuštio na treningu bio mi je "upaljač" za takvu odluku, ... prikaži još!, a na utakmici je pokazao da će biti velikan ove reprezentacije >>>> Uveo je Radosevica protiv Belgije , Sammira,Kovacica .....da Stico ima petlje. Za sad mi se vise svidja od Bilica.

  • ????:

    Da ... i onda mu se Rakitić obio o glavu prvo protiv Turske 2008. i onda opet protiv Španjolske 2012. Prvi put je umjesto da drži loptu dodavao igraču u zaleđu, drugi put nije razmišljao kad je imao loptu za ... prikaži još! četvrt-finale protiv Španjolske.