Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPAO ZA WALES

Problemi s ligamentima: Kranjčar nekoliko tjedana "out"!

'16.10.2012., Gradski vrt, Osijek - Kvalifikacije za SP 2014. u nogometu, skupina A, Hrvatska - Wales. Niko Kranjcar.  Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL'
Foto: 'Marko Mrkonjic/PIXSELL'
1/12
23.03.2013.
u 17:36

Kod liječnika je bio i Šimunić, no veteran kockastih obavio je tek redoviti pregled

Hrvatski nogometaši odradili su popodnevni trening nakon zasluženog slobodnog jutra poslije pobjede nad Srbijom. Udarna postava s Maksimira samo je trčala s kondicijskim trenerom Komesom dok su ostali nastavili trenirati po planu. Od stožera nije bilo izbornika Igora Štimac koji je otišao kući, a ostali igrači bili su dobro raspoloženi na treningu.

Izostali su Joe Šimunić i Niko Kranjčar. Dok je Joe bio samo na rutinskom pregledu i nije upitan za Wales, Kranjčar ima problema s ligamentima koljena. Prve procjene sugerirale su da će biti van terena nekoliko tjedana i ispostavile su se točnima.

- Nije dobro, ozlijedio je unutrašnji postranični ligament desnog koljena. Nije to strašna ozljeda, ali 3-4 tjedna neće moći igrati. Riječ je o jačem istegnuću koje je jako bolno. Nije mogao upotpunosti ni ispružiti ni skvrčiti nogu. Sigurno da će mu neko vrijeme trebati za oporavak, možda i mjesec dana - rekao je liječnik reprezentacije Boris Nemec.

Vijesti o Šimuniću ipak su bolje.

- Osjetio je malo zatezanje mišića potkoljenice, no mislim da će biti sve u redu i da uopće nije upitan za utakmicu s Walesom u utorak.

Dodajmo kako je načet i Ivan Strinić, no o njegovom će se stanju više znati večeras.

Zadovoljan je bio direktor  maksimirskog stadiona Miljenko Sakoman.

-  Svlačionica u kojoj je bila srpske reprezentacija je bez ikakve štete, ostavili su je vrlo vrlo urednu..

Iako je trening reprezentacije trebao biti vrlo kratak, igrači su se dugo zadržali u utrobi maksimirskog stadiona prije nego li su se razišli do sutrašnjih obaveza.

 

>> Modrić: Pobijedili smo u dvije utakmice, protiv Srbije i protiv nervoze

>> Ćiro: Zajebat će me Štimac, u Brazilu će nadmašiti moju broncu

>> Srbi: Razočarani smo atmosferom, ovo je "kamilica" za Marakanu

 

Komentara 13

PR
propalismoFranjoskroz
17:50 23.03.2013.

budimo iskreni,kad on igra imamo igrača manje.Znanje je neupitno ali nažalost treba MOĆI igrati nogomet...slab plivač nemože igrati vaterpolo,tko nemože trčati nemože igrati vrhunski nogomet

DU
Deleted user
17:51 23.03.2013.

dobra vijest za Wales ali ipak mu zelim brz opravak.

OB
-obrisani-
17:45 23.03.2013.

Huh nisu ovo dobre vijesti .Ipak imamo dovoljno vrlo kvalitetnih zamjena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije