Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svima je čestitao

Štimac: Više mi neće igrati imena i prezimena nego najspremniji!

Hrvatska vs Portugal, Ženeva (1)
Goran Stanzl/Pixsell
10.06.2013.
u 21:48

- Izgubili smo, ali igrali smo nelošu utakmicu. Nakon kritika smo se pribrali, izgubili smo, ali nismo bili toliko loši

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je još jedan poraz. Nakon što smo izgubili od Škotske, danas smo poraženi i od Portugala, ali naši nisu nezadovoljni.

- Izgubili smo, ali igrali smo nelošu utakmicu. Nakon kritika smo se pribrali, izgubili smo, ali nismo bili toliko loši. Bilo je teško igrati nakon poraza od Škotske, odigrali smo dobru utakmicu, ali ostaje gorak okus. Idemo se odmorit, vratit se klupskim obvezama i kasnije se spremit za Srbiju. Portugal je jedna od najjačih reprezentacija u Europi i teško je bilo igrati protiv njih. Ipak, dobro smo ih zatvorili - rekao je Domagoj Vida za HRT.

Nakon njega svoj dojam izrekao je i Igor Štimac.

- Rekao sam i dečkima, ovo je poraz koji ne boli, boli onaj protiv Škotske. Tada nije bilo žara, nije se igralo sa srcem. Bilo je kritika, ali ne bole kritike, najveća bol je u nama samima. Idemo dalje putem koji smo zacrtali, pomlađivat ćemo momčad i stvarat - rekao je Štimac i dodao:

- Imali smo nedostatak, nije nam igralo nekoliko stožernih igrača, ali alternative su se iskazale, svi su dobili čestitke u svlačionici. Milić i Iličević su hitri igrači, ali smo zbog uvođenja velikog broja igrača koji su motorični bili hendikepirani u skoku. Teško nam je zbog ovih poraza, ali moramo biti strpljivi i svjesni da se nogomet sastoji i od pobjeda i od poraza.

Na kraju je Štimac zaključio:

- U predstojećim utakmicama idemo po puni plijen, ali u boj će ubuduće ići samo najspremniji, neću više eksperimentirat ni s čim, neće igrati imena i prezimena, igrat će samo najspremniji.

>>Portugal pobijedio golom Ronalda, debitirali Bubnjić, Halilović i Milić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije