Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA NA POLJUDU

Štimac opleo po Hajduku: Stadion neka bude diskoteka i točite pivo

Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
20.08.2018.
u 20:57

- Oni su ti koji odlučuju, upravljaju, troše desetke milijuna eura već godinama na svoje neznanje, improvizaciju. Klub nema nikakav poslovni plan, nikakvu viziju kako doći do onoga što bi oni željeli.

Velika kriza trese Hajduk, koji je na ispadanja iz Europe, u HNL-u na Poljudu izgubio od Gorice 2:0.

- Nisu krivi ni igrači ni trener nego oni koji vode klub - za RTL je poručio Igor Štimac pa nastavio:

- Sve što se događa na terenu proteklih dana, tjedana, mjeseci je posljedica neznanja u upravljanju jednim sportskim društvom kao što je Hajduk. I drago mi je da su ovi momci koji su upirali prstom u sve bivše uprave, prozivajući ih za lopovluk, sjeli na naša mjesta i vidjeli koliko je fino sjediti na tim mjestima i koliko ne znaju. Sam trener, njegova ostavka i sve što se događa, nebitni su. Uopće nije pitanje struke, jer ista ova struka je prošle godine u delikatnom trenutku pokazala da može i da zna. Međutim, tu struku nije pratilo upravljanje klubu na pravi način.

- Ni u jednom segmentu se treneru nije izašlo u susret, prodavani su mu igrači pred najvažnije derbije, tjeran je predsjednik lani pred najvažnije utakmice kada se Hajduk mogao priključiti borbi za vrh. Ove godine ponovo su pred važne europske utakmice prodavani ključni igrači. Sve vam to govori da klub vode i da njih biraju oni koji nemaju pojma o tome što Hajduk treba biti. Drago mi je da su se uvjerili u to koliko je to teško.

Hajduk
1/13

Štimac glavnog krivca vidi u udruzi Naš Hajduk.

- Oni su ti koji odlučuju, upravljaju, troše desetke milijuna eura već godinama na svoje neznanje, improvizaciju. Klub nema nikakav poslovni plan, nikakvu viziju kako doći do onoga što bi oni željeli. Radi se o čistom neznanju.

Štimac  se osvrnuo i na ideju udruge da otvore pub.

- Najbolje da stadion pretvore u diskoteku i da toče pivo tamo i prestanu se igrati utakmice, možda bi u tome bili uspješni.

Za kraj je Štimac istaknuo:

- Ovo sigurno nije pravi put jer sedam godina je previše vremena za dokazivanje da ovo nije pravi put. Kad se vratite u prošlost vidjet ćete u koliko teškim vremenima je Hajduk egzistirao, i s blokiranim računima osvajao trofeje. Bilo je posrtaja, padova, ali uvijek smo imali snage naći načina kako se izdići. Ovo posljednje godine pokazuju da ovi momci s budžetom od 20-25 milijuna eura ne znaju raspolagati. Došlo je vrijeme da gradska struktura preuzme odgovornost jer oni koji su bili ti koji su dozvolili da se ovako radi. Mislim da je vrijeme za jednu pravu reviziju kluba, da se vidi kud je išao novac, kojim putem i zašto.

Ključne riječi

Komentara 38

Avatar Dančo
Dančo
21:45 20.08.2018.

da prikriju svoju nesposobnost za sve su okrivili druge. od mamica, dinama, HNS, cak su okrenuli vlastite navijace protiv reprezentacije. SVE IZGUBILI DABOGDA

SH
SAMOSTALNA HRVATSKA
21:51 20.08.2018.

Pucaj Igore u bagru nesposobnu . Ukrali su nam Hajduk , onaj pravi hajdučki , splitski i hrvatski ponos Di je Bokšić di je Prale di su Mornar, Rapaić, Tudor ..... di je Šure , Buljan , Matković , Vulićć itd Di je Torcida sa Ušom , Bosnom , Kulom i Velom . Mater vam vašu bagro jedna orjuaško nesposobna da vam nije Hajduka niko ne bi zna za vas sram vas bilo . Protiv Slavije niste ni čestitali Hrvatskoj na drugom mistj na svitu a došlo je ljudi u dresovima reprezentacije. Ko si ti predsjedniče neki Huljaj - Muljaj ko je tebe doveja jel Zadruga, jesi ti oni naredili jazavče onakvu čestitku Hrvatskoj . Jesi ti Huljaju Hrvat ? Ko si ti mali miš bez repa , jazavac potrčko bolesnih ega . Daj Opara postavi nekog frajera sa mudima da to sve razbuca i pozovi DORH . Čim prije to bolje.

KA
Karloho
21:18 20.08.2018.

Jedino Štimac ima petlje reci istinu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije