Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA NA POLJUDU
Povratak na članak

Štimac opleo po Hajduku: Stadion neka bude diskoteka i točite pivo

- Oni su ti koji odlučuju, upravljaju, troše desetke milijuna eura već godinama na svoje neznanje, improvizaciju. Klub nema nikakav poslovni plan, nikakvu viziju kako doći do onoga što bi oni željeli.

Komentari 38

Avatar Dančo
Dančo
21:45 20.08.2018.

da prikriju svoju nesposobnost za sve su okrivili druge. od mamica, dinama, HNS, cak su okrenuli vlastite navijace protiv reprezentacije. SVE IZGUBILI DABOGDA

VL
SH
SAMOSTALNA HRVATSKA
21:51 20.08.2018.

Pucaj Igore u bagru nesposobnu . Ukrali su nam Hajduk , onaj pravi hajdučki , splitski i hrvatski ponos Di je Bokšić di je Prale di su Mornar, Rapaić, Tudor ..... di je Šure , Buljan , Matković , Vulićć itd Di je Torcida sa Ušom , Bosnom , Kulom i Velom . Mater vam vašu bagro jedna orjuaško nesposobna da vam nije Hajduka niko ne bi zna za vas sram vas bilo . Protiv Slavije niste ni čestitali Hrvatskoj na drugom mistj na svitu a došlo je ljudi u dresovima reprezentacije. Ko si ti predsjedniče neki Huljaj - Muljaj ko je tebe doveja jel Zadruga, jesi ti oni naredili jazavče onakvu čestitku Hrvatskoj . Jesi ti Huljaju Hrvat ? Ko si ti mali miš bez repa , jazavac potrčko bolesnih ega . Daj Opara postavi nekog frajera sa mudima da to sve razbuca i pozovi DORH . Čim prije to bolje.

VL
KA
Karloho
21:18 20.08.2018.

Jedino Štimac ima petlje reci istinu...

VL
AR
Artukovic
21:47 20.08.2018.

Stimca nikad nisam osobito volio,ali na ovom mu svaka cast....tocno u sridu.Svi koji se imalo razumiju u nogomet vide da je udruga Nas Hajduk najveci krivac za stanje ne samo u Hajduku vec opcenito u odnosima u 1.HNL.

VL
OK
okolokere
21:50 20.08.2018.

Na čelo Hajduka treba dovesti sociologa Lalića! Taj zna, taj je prodavao maglu i taj je zaslužio da ga rulja u koju se kleo dočeka na terenu i ispraši skupa s idiotima koji su od kluba napravili ruglo! Laliću javi se sam i neka te tvoji s Fakultetat političkih znanosti jednoglasno izaberu za Predsjednika Hajduka. Nakon toga neka Večernji objavi Lalićev elaborat "Ideologija i nogomet" s 25 uvodnih stranica protiv HNS-a i Davora Šukera.

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
21:50 20.08.2018.

Za neke članove Torcide “naš hajduk” su bukvalno preveli u “svoj hajduk - bankomat “ . Mislim da bi “institucijama” bilo pametnije da pročešljaju poslovanje Hajduka i da prestane biti “njihov” . Sve će se svesti na to da su lopovi ( iz Torcide ) vikali držte lopove ( u HNS -u )

VL
Avatar rubinet
rubinet
22:03 20.08.2018.

Štimac..bravo!!! Pozdrav iz Dubrovnika

VL
DU
Deleted user
21:16 20.08.2018.

Tko je sada kriv? Za vrijeme Mamića imali su barem solidne rezultate.

VL
DI
Dinamo1977
23:06 20.08.2018.

"nas hajduk" okrenuo je navijace hajduka protiv hns-a, mamica, dinama, sudaca, reprenzetacije, svi su bili krivi, a ovi se primili ko dijete sise, dok su oni krali lovu, a sad su ta djeca progledala nisu vise na sisi i skuzili su ko je jedini krivac za stanje u hajduku. sad treba dorh doci u hajduk pa da se vidi gdje je lova, a amamic ako je i nesto ukrao dinamo je najbolje poslozeni klub , dinamo i ako neko napuca to su velikani, a ahajduka napucavaju neke gorice, rudesi . . . . nadam se da ste vec jednom progledali ko vam je krivac za takvo stanje iz kojeg cete tesko izici naredni par godina

VL
DA
dabro
21:21 20.08.2018.

Torcida sjebali ste Hajduk, mozete one natpise samo malo doraditi, umjesto HNS-Torcida i Nogometa-Hajduk. Netrebate vjesbati...stihovi se slazu;)

VL
DU
Deleted user
22:07 20.08.2018.

Oni bi prodali i mreze od gola da mogu.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:11 20.08.2018.

Dobro reče Štimac a onda je nastao haos !

VL
SE
senior
22:09 20.08.2018.

Prvi "službeni" osvrt udruge NH i njihove mafijaške udarne ruke torcde moglo bi biti paljevina Štimćevog automobila ali i sami fizički atak na njega.

VL
CR
crodux
23:28 20.08.2018.

ajmo svi po 1911 kuna i vaše će ime biti otisnuto na mudantama nogometaša Hajduka!

VL
OV
Ovozemaljski
00:35 21.08.2018.

Bravo Štimac, oduvijek sam te cijenio jer si mangup sa mudima, bez obzira šta se ponekad nebi slagao sa tobom npr. kad smo razbili Turke 3:0, a ti prije utakmice opleo po Biliću i njegovoj postavi, a kolege ste. A sve šta si rekao je činjenica, ja sam svim svojim Torcidašima govorio upravo to šta ti sad govoriš i govorio sam im da nam ne može Mamić biti kriv jer je on uspješan, a mi neuspiješni,.svi su me čudno gledali, evo ih danas,.jedan po jedan postaju moji istomišljenici, ali 13 godina je prošlo od kad si nam ti donio zadnje prvenstvo, a ista te ova bagra potjerala, izgubljena će biti najmanje 2 desetljeća radi ovoga šta se dopustilo splitskim klošarima, a tko će odgovarati? Nitko!

VL
AN
ante555
07:41 21.08.2018.

Štimac svaka ti čast, točno u sridu.

VL
Avatar Aligator
Aligator
21:53 20.08.2018.

Iz Hajduka potjerati sve ove kao Kopić.Bjelanović i ovaj predsjednik uprave,ove igrače sve rastjerati.Na klupu vratiti Vulića u upravu Šurjaka,Buljana,Vujovića i koristiti igrače iz dslmatinskog bazena jer su ti igrači dokazano najbolji izbor za Hajduk.Vulić,Šurjak,Buljan,Gudelj,Miše,Varvodić...

VL
DU
Deleted user
21:58 20.08.2018.

Hajduk nikada više neće biti klub koji vrijedi i koji se poštovao u Europi.Sedamdesete i osamdesete se više nikad neće ponoviti jer u Hajduka igraju ispodprosječni igrači koji okrenu milijunčić eura za nikakvu sezonu i boli ih kuki za sve.Današnji"igrači"nisu dostojni nositi dres nekada slavnog Hajduka.

VL
ST
staromlad
09:53 21.08.2018.

U Hajduku moraju priznati da su polako, ali sigurno sami doveli do ovoga. Po ovome se da zaključiti da ti igrači nisu bolji od onih iz Gorice, Rudeša, Intera...da ne spominjem sad već nedohvatljivu Lokomotivu, Rijeku, Osijek i Dinamo. Kakoo je do toga došlo? ?????? Uspjeli su se zadnjih 14 godina posvađat sa svima, prvo sa susjedima Šibenikom, Zadrom i ostalim klubovima iz dalamtinskog bazena (ne znam koji više to igrač želi dolazit u sredinu gdje te vlastiti navijači love po gradu i prijete ti). Prekinuli su svaki odnos sa Rijekom (ne ide se na Kvarnersku rivijeru), zbog tobože suradnje s Mamićem (ne shvaćajući što je to nogometno tržište). O odnosu s Dinamom ne treba trošiti riječi (ponašaju se kao da igraju protiv samoga vraga kad se igra s njima). Osijek je apostrofiran kao mađarski klub s kojim također ne treba surađivati. Dakle, ostali su sami u svome jadu, bez prilike da se dignu, pa da budu dominantni na tom istom tržištu (koje oni posprdno nazivaju močvarom, naravno i na taj način radeći na promociji inače ultra popularne lige). Kao šlag na torti u politici kluba stoji odnos prema VLASTITOJ reprezentaciji za koju kažu da nije ničija prćija, pritom sami radeći od nje prćiju na razne načine: npr. nećemo kvalifikacijsku protiv Estonije (kao nije to rang Splita), bacanje baklji u Andori !!!???od strane Torcide (vjerojatno kao vid ucjene prema Biliću i igračima), pljuvanje legendarnog kapetana i i grača Srne zbog neispunjavanja njihovih ustupaka...

VL
MA
Marsijanac
02:40 21.08.2018.

E moj Stimac , nisi li i ti svojevremeno tvrdio da je za stanje u nasem nogometu kriv Mamic.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.