Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio crveni karton

Štimac nakon incidenta: Možete me ili voljeti ili mrziti, ja sam ratnik

Screenshot
22.06.2023.
u 17:32

Indija je pobijedila Pakistan 4:0, a u 45. minuti izbornik Štimac dobio je crveni karton

Bivši hrvatski izbornik Igor Štimac obratio se javnosti nakon što je zaradio crveni karton u utakmici protiv Pakistana. Naime, u 14. izdanju Južnoazijskog prvenstva gdje Indija brani naslov, pobijedila je Pakistan 4:0, a susret je obilježio ispad hrvatskog trenera krajem prvog poluvremena.

Štimac je smatrao da je lopta za njegovu momčad pa nije dopustio igraču Pakistana da izvede aut. Došlo je do naguravanja i sudac mu je pokazao izravni crveni karton.

 

Štimac se dan nakon obratio indijskim navijačima na Twitteru.

- Nogomet je strast, osobito kad branite boje vaše zemlje. Možete me voljeti ili mrziti poslije ove reakcije, ali ja sam ratnik i učinit ću to ponovno budem li morao štititi naše igrače protiv nepravednih odluka - napisao je Štimac.

 

 

Indija u drugom kolu igra protiv Nepala 26. lipnja, a tri dana kasnije slijedi posljednji dvoboj u skupini protiv Kuvajta.

Dodajmo da je Štimac prije četiri godine imenovan izbornikom Indije, a prije dvije godine Indija je osvojila prvenstvo Južne Azije.

>> Modrić donio konačnu odluku: 'Posljednjih se dana čak premišljao. Teško je odoljeti bogatstvu'

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
22:04 22.06.2023.

Kada je Igor bio u Hajduku, Hajduk je bio - Prvak države. Čovjek vrijedi i ne dopušta igračima da u litnje doba razmišljaju o - plaži. Sa štitom ili na štitu. Zato ga ne vole.

Avatar comandante
comandante
18:24 22.06.2023.

to što si ti se ne zove ratnik...

Avatar barba_arba
barba_arba
18:46 22.06.2023.

Glumac, u utakmicama Koje mogu izazvati nuklearni rat, bi bar furešti selektor trebao ostati hladne glave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije