Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi angažman

Štimac bi trebao preuzeti Sarajevo u kojem ga čekaju Benko, Delač i Barbarić

Igor Štimac
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
16.09.2015.
u 12:50

Štimac bi prema pisanju medija trebao biti dugoročno rješenje za klub s Koševa.

Još uvijek nema službene potvrde, sve je nekako u povojima, ali izvjesno je da je Igor Štimac, nekadašnji hrvatski izbornik, na korak od preuzimanja Sarajeva.

Štimac je bio u Madridu, pratio je dvoboj Lige prvaka između Reala i Šahtara, a narednih dana trebalo bi biti definirano preuzima li Sarajevo. Jedan od kandidata bio je nekadašnji stoper Partizana Miodrag Ješić, no njegovi uvjete bili su previsoki.

Štimac nije želio ništa komentirati, ne želi se istrčavati i čeka rasplet pregovora. Nedavno je bio i kandidat za klupu mađarskog Videotona, pa nije došlo do dogovora.

Preuzme li Štimac Sarajevo čeka ga težak posao, ambicije kluba u kojem igraju Leon Benko, Tomislav Barbarić i Matej Delač uvijek su prvo mjesto. A Sarajevo je loše startalo u prvenstvu, baš kao i veliki gradski rival Željezničar koji je također promijenio trenera.

Prošlog tjedna preuzeo ga je nekadašnji stoper Željezničara, Partizana i Dinama Vlado Čapljić.

>>Suosjećam s Kovačem! Bih li ponovno bio izbornik? Ako me pozovu...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije