Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako je reagirao

Štimac 20 minuta prije Šukerove izjave za javnost odjurio iz hotela

igor štimac
Goran Jakuš/Pixsell
Autori: sh/VLM, mam/VLM
16.10.2013.
u 15:04

Odluku o smjeni Štimac je čekao u hotelu AS, a kada je očigledno saznao da je smijenjen, oko 13 sati i 15 minuta, odjurio je iz hotela s vozačem bez ikakva komentara.

Igor Štimac bio je tek nešto više od godinu dana izbornik hrvatske nogometne reprezentacije. Izbornikom je imenovan početkom srpnja prošle godine, a u prvoj utakmici na klupi izgubio je na Poljudu od Švicarske s rezultatom 4:2.

Hrvatsku je vodio na 15 utakmica u kojima je ostvario osam pobjeda, dva remija i pet poraza. U kvalifikacijama je osvojio samo 17 bodova od mogućih 30, što je uvjerljivo najmanji postotak bodova koji je neki hrvatski izbornik ostvario u kvalifikacijama.

Do lipnja i utakmice sa Škotskom za Štimca je sve izgledalo odlično, dijelio je prvo mjesto u skupini s Belgijom. Međutim, nakon toga uslijedio je crni niz u kojem smo slavili samo u prijateljskim utakmicama protiv Lihtenštajna (3:2) te Južne Koreje (2:1).

Odluku o smjeni Štimac je čekao u hotelu AS, a kada je očigledno saznao da je smijenjen, oko 13 sati i 15 minuta odjurio je iz hotela s vozačem bez ikakva komentara. Predsjednik HNS-a Davor Šuker dvadesetak minuta poslije potvrdio je da je Štimac smijenjen, a Niko Kovač novi izbornik.

>> Štimac je smijenjen, Niko Kovač novi izbornik Hrvatske!

>> Ćiro tvrdi: Da me Štimac uzeo za savjetnika, već bismo bili u Brazilu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije