Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE NAMJERE

Stigli novi rezultati testa za Donnu Vekić: Jako mi je žao Đokovića

Zadar: Novak Đoković uživao na Gibonnijevom koncertu
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
26.06.2020.
u 12:10

"Još jednom, žao mi je Novaka jer iskreno, dovesti takve top igrače u Hrvatsku je zaista bio dobar posao, a svi prihodi su trebali ići u humanitarne svrhe. Žao mi je što je završilo ovako, imao je samo dobre namjere“, izjavila je Donna.

Ovih dana, mediji ne prestaju pisati o situaciji koja se dogodila u Zadru na teniskom turniru Adria Tour, u organizaciji najboljeg svjetskog tenisača – Novaka Đokovića. Jedna od sudionica turnira bila je i naša tenisačica i FED CUP reprezentativka - Donna Vekić, koja se svojom porukom, dala podršku Đokoviću.

„Stvarno mi je jako žao Novaka jer mu je ideja bila odlična. Teško je suditi jer je situacija u Srbiji i Hrvatskoj takva da ljudi uglavnom ne poštuju nikakve mjere, a ne samo sad kad je riječ o tenisu.  Ako odete van u neki restoran ili klub, vidjet ćete čovjeka na čovjeku. Još jednom, žao mi je Novaka jer iskreno, dovesti takve top igrače u Hrvatsku je zaista bio dobar posao, a svi prihodi su trebali ići u humanitarne svrhe. Žao mi je što je završilo ovako, imao je samo dobre namjere“, izjavila je Donna.

Donninu poruku je u cijelosti prenio Christopher Clarey na svom Twitter profilu, inače američki novinar koji je svjetski sportski kolumnist i teniski pisac za The New York Times.

Također, nakon prvog testa na Covid-19 koji je pokazao da je Donna negativna, danas su stigli rezultati drugog testa koji je još jednom potvrdio da Donna Vekić nema koronavirus.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije