Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZABOKU

Osvanula lijepa poruka za Đokovića nakon morbidnog grafita u Splitu: Nemojte mrziti!

Poruka za Đokovića
Foto: Facebook/Bojana Birač
1/6
25.06.2020.
u 21:14

Humanitarni teniski turnir Adria Tour je prekinut nakon što se doznalo da je Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom

Jutros je na zidu jedne zgrade u Sinjskoj ulici u Splitu osvanula ružna poruka upućena Novaku Đokoviću. Grafit s gnjusnom porukom: 'Da umreš od nje to nam je želja, pozdrav iz Splita da Bog da krepa. Đokoviću, umri', zgrozila je javnost.

U Splitu su brzo reagirali te je zid odmah prebojan, a sada je iz Zaboka stigla još jedna poruka Đokoviću na zidu, ali ovaj put poruka podrške. 

- Da dugo živiš to nam je želja. Pozdrav iz Zaboka! Hvala ti!! Đokoviću živi - stoji u poruci koju je napisala Bojana Birač

Ljudi, nemojte mrziti i biti zli - poručila je Bojana na svom Facebooku. 

Podsjetimo, humanitarni teniski turnir Adria Tour je prekinut nakon što se doznalo da je Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom. Testiranja na COVID-19 provedena su i na ostalim sudionicima turnira, a nalazi su bili pozitivni kod našeg Borne Ćorića i Novaka Đokovića, te Dimitrovljeva trenera Christiana Groha i Đokovićeva kondicijskog trenera Marca Panichija.

>>> Pogledajte kako su se zabavljali Ćorić i Ivanišević u Zadru



 
Ključne riječi

Komentara 8

KO
KOMEntar
21:17 25.06.2020.

kad je stafeta?

EM
Emoji
15:31 29.06.2020.

Nije li i bravavar ćopavi negdje iz blizine .. niš čudno, tamo gdje niti zemlja vodu ne pije!

Avatar KALIMERO
KALIMERO
23:38 25.06.2020.

Što tu ima lijepo? Čista propaganda balavih jugofila. Kada Nole ozdravi ponovno organizira Adria turnir i drugu rutu bez u svijetu poznate teniske Srpske B.Luke i to na relaciji Beograd,Karlovac,Ogulin Karlobag

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije