Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAO BI ZA DVA KLUBA

Stigla senzacionalna ponuda za Modrića, mediji tvrde: 'Luki je ovo jako primamljivo'

Luka Modrić
Foto: EXPA/PIXSELL
1/7
24.11.2021.
u 10:03

Kapetan hrvatske reprezentacije već je odbio ponudu Newcastlea, bogatog kluba koji su kupili Saudijci i sada kreću u slaganje vrhunske momčadi. Također, Luka je odbacio mogućnost povratka u Tottenham, momčad za koju je ranije igrao i iz koje je stigao u Real.

Luka Modrić svjetski je fenomen ne samo što s 36 godina igra na vrhunskoj razini u Real Madridu nego i što u tim godinama još uvijek dobiva ponude top klubova.

Modrić s kraljevskim klubom ima ugovor do kraja ove sezone i mogao bi dobiti produženje na još godinu dana. No, ni drugi europski klubovi ne čekaju prekriženih ruku.

Kapetan hrvatske reprezentacije tako je već odbio ponudu Newcastlea, bogatog kluba koji su kupili Saudijci i sada kreću u slaganje vrhunske momčadi. Također, Luka je odbacio mogućnost povratka u Tottenham, momčad za koju je ranije igrao i iz koje je stigao u Real.

No, španjolski mediji sada pišu da je Modriću jako zanimljiva opcija koju mu nudi slavni Pep Guardiola. Naš veznjak tako bi prvo na ljeto prešao u Manchester City i tu bi dočekao Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Dvije sezone odradio bi u momčadi Pepa Guardiole, a onda bi još dvije proveo u New Yorku. Tamo City ima franšizu, New York City, a Luki bi s gotovo 40 godina na leđima ipak bilo puno lakše igrati u MLS-u gdje svjetske zvijezde dolaze uzeti posljednje milijune u karijeri.

Modrića se se već povezivalo s klubovima "preko bare", a navodno mu takav kraj karijere savršeno odgovara. No, prije svega će poslušati što će reći u Real Madridu.

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 14

RE
Regica
11:01 24.11.2021.

Prije ce igrat besplatno za Real. Gdje je Luka izjavio da mu je to primamljiva ponuda? Aha da,anoniman izvor iz španjolskih medija je izjavio da mu je anonimni izvor rekao da.........

AL
alzamalo
11:22 24.11.2021.

Neka se vrati u Dinamo nakon svjetskog.. To bi bilo najpostenije

SA
santek
20:10 24.11.2021.

Nije valjda lud da prospe sve što gradio u Realu ako mu produže još na godinu dana i zdravlje ga posluži može reći da je završio karijeru u najbogatijem klubu na svijetu i najtrofejnijem i što mu više treba.. Ostat će u klubu na visokoj funkciji kao Mijatović i živjet će kao mali bog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije