Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK Mladi trener tvrdi da momčad još može igrački napredovati

Steinbrückner nadmudrio učitelja

osijek3-txt.jpg
import
27.10.2008.
u 16:32

Učenik je nadmudrio učitelja. Ljupku Petroviću i iskusnoj momčadi Croatije Tomislav Steinbrückner suprotstavio je osječku mladost koja je u svom najboljem ovosezonskom izdanju na koljena bacila neugodnog protivnika, koji je na kraju još dobro i prošao.

Nakon utakmice trofejni trener nije krio oduševljenje potencijalom bijelo-plavih, kao i načinom na koji je njegov nekadašnji štićenik posložio momčad. Koja, iako je još jučer bila prežaljena, danas privlači pozornost rastrčanošću i kombinatorikom.

- Naravno da moram biti zadovoljan poslije pobjede, iako je pri 1:1 utakmica mogla krenuti i u drugom smjeru. Međutim, nakon našeg drugog pogotka momčad je vratila samopouzdanje i da je bilo samo malo manje sebičnosti u završnici mogli smo još poneki put zatresti mrežu Croatije - kaže Steinbrückner, koji tvrdi da njegova momčad može igrački još znatno napredovati.

Mladi trener Osijeka u nedjelju je sve iznenadio izostavljanjem Karla Primorca iz zapisnika, no s obzirom na formu napadača, ne krije da će u nastavku prvenstva imati slatke brige.

- Nakon osam mjeseci stanke zbog ozljede vratio se Vedran Nikšić i sada imam petoricu kvalitetnih napadača koje mogu rotirati. Primorac je upao u krizu i odlučio sam ga izostaviti za tu utakmicu, no i dalje ga smatram standardnim članom momčadi - naglašava Steinbrückner.

U utakmici idućega kola u Vinkovcima zanima ga samo nastavak pozitivnog niza.
- Od igrača neću tražiti ništa drugo već samo da budu hrabri i pokažu koliko mogu i znaju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije