Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKLJUČENJE PEPEA

Stark je bio strog, ali odluka je ispravna

\'Real Madrid\'s delegate and former player Chendo (2nd L) fights with Barcelona\'s goalkeeper Victor Valdes (3rd L) during their Champions League semi-final first leg soccer match at Santiago Bernabe
Reuters
29.04.2011.
u 10:20

- Za mene nije bilo dvojbe, Pepe je išao na igrača, a ne na loptu, bio je nezgrapan i zasluženo je isključen - rekao je Željko Širić.

Bivši cijenjeni hrvatski nogometni sudac Željko Širić je prije deset dana u Madridu gledao El Clasico koji je završen bez odluke, 1:1. Tada je dobro zapamtio Realova nogometaša Pepea.

– Defenzivni je igrač koji voli čvrsto ući, ali to se nerijetko pretvori i u grubost. Gledao sam tu njegovu namjeru, a ona, po položaju noge, nije bila isključivo namijenjena ideji da se izbije ili dođe do lopte. I zbog toga, a poznavajući Starka kao oštrog suca, sučeva mi je odluka logična.

Graham Poll, također bivši sudac, iz Engleske, napisao je kolumnu u Daily Mailu.

"Mislim da je sudac bio prestrog. Ne sporim da je start bio za karton, onako na rubu žuto-crvenog. Ali u takvim dvobojima je jako bitno da se osjeti važnost i ulog dviju momčadi, jer ipak se radi o utakmici polufinala Lige prvaka. I zato ću napisati da je bio prestrog."

Iz Realova kuta, Stark je zločinac. Iz Barcelonina, samo čovjek koji radi svoj posao. No, očito su sudačke odluke svih ovih godina uvijek važnije od samoga nogometa.

Komentara 10

KA
karambita
13:36 29.04.2011.

Ma da, zbog vaznosti utakmice zteba netko nekom noge polomiti....sudac je bio u pravu...takvog krkana trebao je davno istjerati

Avatar Idler 3
Idler 3
13:46 29.04.2011.

Start neoprezan i opasan al ima snimka na drugom članku gdje se vidi kak ga Pepe ni nit taknul. Sudac teško može ovakve stvari vidjeti il ne vidjeti no sad bi bilo zanimljivo čuti mišljenje uvažene sudačke organizacije. Naime odmah nakon kaj je ušel u igru Alves je nastavil trčat ko zec, a u slučaju postojanja video kamera i četvrtog suca s ekranom, žuti bi dobil i on !!!

PU
pumbica
13:09 29.04.2011.

Ovaj engleski sudac.Što kaže da nije zo bio start za crveni.Taj je sudio onu prljavu utakmicu Arsenala kad je nastradao Edvardo dudu.Jedva da je dao žuti karton tom igraču.Koji je slomo nogu krvnički je išo u igraća...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije