Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prinova

Stanko Barać imao ponudu i Budućnosti, no izabrao je Cedevitu

Stanko Barać
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
05.01.2015.
u 14:30

Nakon duže pauze bivši hrvatski reprezentativac zaigrat će u ABA ligi.

Bivši hrvatski reprezentivac Stanko Barać (28, 217 cm) imao je ponude dvaju ABA ligaša, Cedevite i crnogorskog prvaka Budućnosti, a odlučio se za onu hrvatskog prvaka.

Bez obzira što su Podgoričani nudili jači ugovor, Barać je sa zagrebačkim klubom dogovorio suradnju do kraja sezone. Nakon što je prošle sezone igrao jako malo, a ove polusezone nimalo, ono što Baraću sada najviše treba jest dobar rad u kontroliranim uvjetima.

Uostalom, upravo je Cedevitin trener Jasmin Repeša bio taj koji je Baraća uveo u reprezentaciju i odveo na Olimpijske igre (u Pekingu).  

Stanko je karijeru započeo u Širokom, potom je četiri godine igrau u bivšoj Tauceramici (danas Caja Laboral), jednu sezonu na posudbi u Valenciji, a od 2011. do 2014. bio je član Anadolu Efesa. Nažalost, ozljede su uneredile karijeru ovog centra koji se sada pokušava vratiti na scenu.

>>Cedevita poražena u Beogradu, Partizan joj prekinuo niz od pet pobjeda

Komentara 4

GO
google385
15:10 05.01.2015.

stanko legendo

IK
IkeStar
13:10 05.01.2015.

Ovakav jedan tenk već duže fali našoj repki. Jednom je Andrić na pripremama repke opisao snagu Baraća, kaže da ga se nije dalo pomaknut.....

KU
kublajkhan
12:59 06.01.2015.

šteta što ide u klub bez duše i trenera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije