Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTNO PONAŠANJE

Kakva bahatost: Nogometaš sa 70 eura obrisao nos uz nevjerojatnu poruku!

Stanisalv Manajev
Foto: Twitter
14.02.2018.
u 20:26

- Mogao bih ovo dati siromašnima, ali neću jer mi je začepljen nos - rekao je bahati nogometaš

Stanislav Manajev (19), slabo poznati nogometaš iz treće ruske lige, zgrozio je tamošnju javnost bahatim ponašanjem tijekom leta na utakmicu.

Mladić se požalio da mu curi nos i da mu treba nešto da ga obriše na što mu je suigrač dao snop novčanica od 5000 rubalja (oko 70 eura). Manajev je uzeo jednu novčanicu njome obrisao nos.

- Mogao bih ovo dati siromašnima, ali neću jer mi je začepljen nos - rekao je bahati nogometaš. Video je objavio na Instagramu, ali ga je izbrisao nakon brojnih kritika.

- Nema sumnje da ovaj video pokazuje nisku razinu kulture igrača. Uvjeren sam da će naučiti lekciju - rekao je ruski ministar sporta Pavel Kolobkov, dok je predsjednik organizacijskog odbora Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. Aleksej Sorokin poručio:

- Ovo nema nikakve veze s ruskom reprezentacijom. Možemo samo požaliti da se ovakve stvari događaju.

Komentara 3

Avatar kenshi
kenshi
21:12 14.02.2018.

Nogometaši - Tko ima u nogama , nema u glavi.

MU
mulag
07:56 15.02.2018.

daj meni donesi

MA
Maxim007
08:23 15.02.2018.

Nema pojma kako će mu se ovo obiti o glavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije