Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA SP

Stanić upozorava Belgijce: Hrvatska najbolja kad je najvažnije

Stanić Živković Strupar
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
11.10.2013.
u 09:12

- Ovo je za Hrvatsku test karaktera. Hrvatska je uvijek odlično reagirala u teškim trenucima - nedavno smo u baražu izbacili Tursku, a prije toga Ukrajinu. Mislim da su šanse podjednake - rekao je Stanić.

- Hrvatska je najbolja kad je najvažnije - upozorio je Mario Stanić Belgijce uoči večerašnju utakmice na Maksimiru na kojoj mogu izboriti odlazak na Svjetsko prvenstvo. Bivši hrvatski reprezentativac dobro poznaje Belgiju budući da je igrao za Club Brugge i bio najbolji strijelac lige.

- Ovo je za Hrvatsku test karaktera. Hrvatska je uvijek odlično reagirala u teškim trenucima - nedavno smo u baražu izbacili Tursku, a prije toga Ukrajinu. Mislim da su šanse podjednake - rekao je Stanić za belgijske medije.

Stanić je uvjeren da izabranici Igora Štimca mogu puno bolje od onoga što su pokazali u zadnjim utakmicama.

- U posljednje dvije utakmice protiv Škotske i Srbije se mogao steći pogrešan dojam o Hrvatskoj. Imamo dovoljno kvalitete da svladamo bilo koga, i jače momčadi od Belgije - rekao je Stanić.

>> Tečaj je 1.80 da će se Hrvatska plasirati na SP

>> Studenti i profesori odjeveni u crveno-žuto gledat će vragove

>> Belgijska momčad: Od Maroka i Malija sve do Konga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije